• 25 Οκτωβρίου, 2020

Τραγικό τροχαίο στη Ρόδο – Νεκρός 43χρονος που πήγε να βοηθήσει

 Τραγικό τροχαίο στη Ρόδο – Νεκρός 43χρονος που πήγε να βοηθήσει

Δύσκολη ημέρα ξημέρωσε στο το νησί της Ρόδου, αφού υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ένας 43χρονος ροδίτης ο οποίος βρέθηκε σε σημείο τροχαίου ατυχήματος και ενώ προσπαθούσε να βοηθήσει την οδηγό του οχήματος που είχε εμπλακεί στο τροχαίο, παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα τραυματίζοντάς τον έτσι θανάσιμα!

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 και 20 χθες το βράδυ, όταν ένα ιχ αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, μεταξύ Αφάντου και Κολύμπιων, χτύπησε στην χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο άτυχος άνδρας που διέμενε λίγα μέτρα παραπέρα, ακούγοντας τον θόρυβο από το τροχαίο, μαζί με άλλους γείτονες και διερχόμενους οδηγούς, έσπευσαν στο σημείο να βοηθήσουν.
Παράλληλα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία.

Την ώρα που προσπαθούσαν ν’ απεγκλωβίσουν την οδηγό μέσα από το όχημα, ένα άλλο ΙΧ αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, παρασύροντας έτσι όλους όσους βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 43χρονου, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει λίγη ώρα αργότερα . Άλλα δύο άτομα τα οποία επίσης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αλλά βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Ο 43χρονος, ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία κι ένας άξιος οικογενειάρχης. Ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί από χθες σε βαρύ πένθος.

Τα ακριβή αίτια της νέας τραγωδίας στην άσφαλτο, εξετάζονται από την Τροχαία Ρόδου.

Ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, που ευθύνεται για την τραγωδία, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο της Ρόδου, συνελήφθη και κρατείται από τους αστυνομικούος προκειμένου να παραπεμφθεί αύριο στον Εισαγγελέα Ρόδου.
 

Πηγή: Ροδιακή