• 22 Απριλίου, 2021

Το Netflix “μπλοκάρει” την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης

 Το Netflix “μπλοκάρει” την κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης

Αναφορές χρηστών δείχνουν πως το Netflix καταλαβαίνει πότε κάποιος μοιράζεται τους κωδικούς πρόσβασής του στην υπηρεσία – και “μπλοκάρει”.

Χρησιμοποιείτε κωδικούς πρόσβασης στο Netflix που δεν σας ανήκουν; Κινδυνεύετε με μπλοκ! Σύμφωνα με αναφορές που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο, το Netflix ξεκίνησε να δοκιμάζει μια λειτουργία που προορίζεται για το “μπλοκάρισμα” της κοινής χρήσης κωδικών πρόσβασης στην υπηρεσία, με χρήστες που δεν είναι μέλη του ίδιου νοικοκυριού. Εμφανίστηκαν στο Twitter εικόνες από χρήστες που δείχνουν ένα μήνυμα κατά τη διάρκεια σύνδεσης στο Netflix, που ζητάει την εγγραφή σε ξεχωριστό λογαριασμό, αν δεν χρησιμοποιείται από άτομα που ζουν στο ίδιο σπίτι.