“Το email που έγιναν οι επίμαχες αναζητήσεις ανήκει στον Δασκαλάκη”

 “Το email που έγιναν οι επίμαχες αναζητήσεις ανήκει στον Δασκαλάκη”

Για τις τελευταίες εξελίξεις και τα στοιχεία που γνωστοποιούνται σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και για τη στάση της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε σήμερα ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Όπως τόνισε, η εντολέας του δεν έχει τον κωδικό του email -από το οποίο έγιναν αναζητήσεις για ουσίες.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης και προφυλακιστέας για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μίλησε αρχικά για την πληροφορία πως η 33χρονη αρνείται να δώσει στις Αρχές του κωδικού ενός email. Όπως είπε, η συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση ανήκει στον Μάνο Δασκαλάκη «και δεν έχουν τους κωδικούς».

Ωστόσο, μιλώντας στον ΑΝΤ1, πρόσθεσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει δώσει τους δικούς της κωδικούς από την πρώτη μέρα.

Υπογράμμισε ακόμα, «εφόσον βγήκαν στην επιφάνεια αποτελέσματα έρευνας από τον συγκεκριμένο λογαριασμό, υποθέτω δεν είναι κλειδωμένος», ενώ ανέφερε πως δεν έχει γνώση για τις πληροφορίες που θέλουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κρύψει αναζητήσεις στο διαδίκτυο και να έψαχνε για ουσίες.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα που έγινε σε δημοσιογράφο με αλλαγμένη φωνή και στο οποίο έλεγε να ψάξουν τον Μάνο Δασκαλάκη για τον χαμό των παιδιών: «Αναμένω το επόμενο επισκεπτήριο για να συζητήσω το θέμα» και σημείωσε πως αυτή η συζήτηση είναι υποθετική για το τηλεφώνημα, «καθώς δεν ξέρουμε αν το έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου».

Αναφορικά με το πότε θα κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης ο Όθωνας Παπαδόπουλος είπε ότι καταθέτουν γιατροί και εστιάζουν στα αναπάντητα ερωτήματα που υπάρχουν.

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι δεν έχει εικόνα για το ενδεχόμενο να υπάρχει εμπλοκή τρίτων στην υπόθεση των παιδιών, ενώ για το ενδεχόμενο εμπλοκής του συζύγου η Ρούλα Πισπιρίγκου τού απάντησε ότι «δεν έχει κάποια υπόνοια».

Πηγή: ethnos.gr

Χρήστος Σταθόπουλος