• 7 Μαΐου, 2021

Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για SMS, διαδημοτικές, μετακινήσεις και εστίαση

 Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για SMS, διαδημοτικές, μετακινήσεις και εστίαση

Το απόγευμα στις 18:00 αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις σχετικά με τη χρήση των SMS, τις μετακινήσεις από δήμο σε δύο και την εστίαση.

Προς απελευθέρωση των διαδημοτικών μετακινήσεων και οριστικό τέλος στην αποστολή των SMS στο 13033 για τις μετακινήσεις, φαίνεται πως οδεύει η χώρα και σύμφωνα με πληροφορίες οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν σήμερα από τον Νίκο Χαρδαλιά, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κοροναϊού.

Στην σημερινή ενημέρωση μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά θα βρίσκονται η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου και ο Επίκουρος Καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης.
Στην ενημέρωση θα βρίσκεται, όπως κάθε Τετάρτη, και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Υπενθυμίζεται ότι από τη Δευτέρα του Πάσχα το ωράριο απαγόρευσης της κυκλοφορίας επεκτείνεται κατά μια ώρα και η απαγόρευση θα ξεκινά από τις 23:00, αντι για τις 22:00 που ισχύει σήμερα. Μετά την εστίαση, θα ακολουθήσει το άνοιγμα των σχολείων (δημοτικά και γυμνάσια) στις 10 Μαϊου και του τουρισμού τέσσερις ημέρες μετά.