• 3 Δεκεμβρίου, 2020

Τι πρόδωσε τους δράστες της άγριας δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

 Τι πρόδωσε τους  δράστες της άγριας δολοφονίας στην Αγία Βαρβάρα – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε κατακρεουργημένη στο διαμέρισμα που διέμενε με την 15χρονη κόρη της. Για τη δολοφονία κατηγορούνται η 15χρονη κόρη της, ο 17χρονος Ρουμάνος φίλος της και ένας 16χρονος Έλληνας, ο οποίος και αναζητείται από τις Αρχές.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση, αυτό που πρόδωσε τους ανήλικους δράστες ήταν το γεγονός ότι μετά το έγκλημα, αφαίρεσαν την τραπεζική κάρτα της άτυχης 50χρονης και μάλιστα την χρησιμοποίησαν λίγο αργότερα, κάνοντας αναλήψεις από διάφορα ΑΤΜ.

Εξελίξεις στη δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα – Ομολόγησε η 15χρονη

Σημειώνεται πως η κόρη του θύματος και ο 17χρονος φίλος της εντοπίστηκαν χθες, στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών. Είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία και αφού εξακριβώθηκαν τα πραγματικά, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών και παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν η 15χρονη και ο 17χρονος, ενώ ο 16χρονος εξακολουθεί να αναζητείται.