• 21 Ιανουαρίου, 2022

Τι καταγγέλλει η δικηγόρος της γυναίκας που έκανε τις αποκαλύψεις για τον Παναγιωτόπουλο

 Τι καταγγέλλει η δικηγόρος της γυναίκας που έκανε τις αποκαλύψεις για τον Παναγιωτόπουλο

Προσπάθεια αποκάλυψης της ταυτότητας της γυναίκας που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για την εν αγνοία της ανάρτηση βίντεο με πολύ προσωπικές της στιγμές, καταγγέλλει η δικηγόρος της, Σταυρούλα – Αντιγόνη Π. Πριλή.

Με ανακοίνωσή της κάνει γνωστό ότι έχουν περιέλθει σε γνώση της πληροφορίες για διαρροή απόρρητων εγγράφων και στοιχείων της  εκκρεμούς ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων υπόθεσης, στον ηλεκτρονικό και έντυπο Τύπο από τη δικογραφία. 

Όπως επισημαίνει η κ. Πριλή «η οποιαδήποτε κοινοποίηση- δημοσιοποίηση προσβάλλει κατάφωρα την προσωπικότητα της εντολέως μου, καθώς  προσδιορίζει την ταυτότητα της εμμέσως δια των στοιχείων της  δικογραφίας , τα οποία (ενδεχομένως να) παραμένουν αναρτημένα  στο Διαδίκτυο και πρόσβασιμα (βίντεο και φωτογραφίες με συγκεκριμένους τίτλους, χρονική διάρκεια, όνομα χρήστη κλπ)».

Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι δεν επιτρέπεται:

-η με οποιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση στοιχείων που προσδιορίζουν την ταυτότητά της (ενδεικτικά αναφέροντας, δεν επιτρέπεται η αναφορά ακόμα και των αρχικών γραμμάτων του  ονοματεπωνύμου της, η προβολή ή δημοσιοποίηση εικόνων της ακόμα και αν αυτές έχουν υποστεί μοντάζ με «μωσαϊκό », η  καταγραφή ή/και αναπαραγωγή της φωνής της κλπ.)

-η με οποιονδήποτε τρόπο δημοσιοποίηση οποιουδήποτε αποδεικτικού στοιχείου και εγγράφου της ποινικής δικογραφίας από  τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, καθώς δια του περιεχομένου του, θα επέλθει η δημοσιοποίηση της ταυτότητας της και ανεπανόρθωτη ζημία από την εύρεση και προβολή αποδεικτικών στοιχείων  (εικόνων, βίντεο και εγγράφων).