• 25 Ιουνίου, 2021

Τι απαντά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στους ισχυρισμούς του Π. Φιλιππίδη περί “σχέσης”

 Τι απαντά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στους ισχυρισμούς του Π. Φιλιππίδη περί “σχέσης”

Έντονη ήταν η αντίδραση της Αννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους στους ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος μέσω απολογητικού υπομνήματος στον εισαγγελέα υποστήριξε ότι είχε σχέση με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και πως τα κίνητρα της είναι εκδικητικά. Μάλιστα ανέφερε πως η σχέση αυτή ήταν γνωστή και στη σύζυγό του, η οποία έχει καταθέσει υπέρ του.

Μέσα από το «Πρωινό» της Τρίτης στον Ant1, ο Γιώργος Λιάγκας μετέφερε τι λέει το περιβάλλον της ηθοποιού.

«Ισχυρίζεται ότι γνώριζε ποι;a θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη και ήταν προετοιμασμένη λέει το περιβάλλον της ότι είναι ψύχραιμη γιατί περίμενε ότι θα τα πει αυτά η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ισχυρίζεται ότι ουδέποτε υπήρξε ερωτική σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως αυτό που έκανε, να βγεί μπροστά, ήταν ώστε να στηρίξουν τα άλλα θύματα που είναι μη αναγνωρίσιμες γυναίκες», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Η πρωταγωνίστρια φέρεται εξοργισμένη με τα όσα όταν διάβασε και δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά για τον ισχυρισμό του Π. Φιλιππίδη πως διατηρούσαν ερωτικό δεσμό, τον οποίο γνώριζαν κι άλλοι, μεταξύ των οποίων και η ίδια η γυναίκα του Ελπίδα Νίνου.

«Είχα σχέση με την Παπαχαραλάμπους και το γνώριζε και η σύζυγος μου»
Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης επιχειρώντας να καταρρίψει το κατηγορητήριο, υποστηρίζει πως επί 6 μήνες είχε σχέση με την Παπαχαραλάμπους, για την οποία μάλιστα γνώριζαν πολλοί και μεταξύ αυτών και η σύζυγός του.

Συμπληρώνει μάλιστα, πως η ίδια έχει εκδικητικά κίνητρα, γι’ αυτό τον κατηγορεί τόσα χρόνια μετά.

«Η γνωριμία μου με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2000. Αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια πολύ έντονη έλξη και ήδη πριν ξεκινήσουν οι πρόβες για τη θεατρική παράσταση ‘Οι ηλίθιοι’ στο θέατρο Βρετάνια, τη σεζόν 2000 -2001, είχε ξεκινήσει μεταξύ μας ερωτική σχέση, η οποία διήρκεσε περίπου έξι μήνες.

Συvευρεθήκαμε για πρώτη φορά πριν από την έναρξη των προβών. Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός, ότι κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση.

Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο απολογητικό του υπόμνημα.