• 15 Ιουνίου, 2021

Τι αγόρασε η Μελίντα μετά το διαζύγιο με τον Μπιλ Γκέιτς

 Τι αγόρασε η Μελίντα μετά το διαζύγιο με τον Μπιλ Γκέιτς

Μόλις τρεις εβδομάδες πριν το διαζύγιο με τον Μπιλ Γκέιτς η σύζυγός του Μελίντα Γκέιτς αγόρασε ακίνητο στο Σιάτλ αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η υπερπολυτελής έπαυλη διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και τεράστιους κήπους.

Η απόφαση για το διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, φαίνεται τελικά πως είχε παρθεί εδώ και καιρό. Το μόνο που έμενε ήταν να ανακοινωθεί και δημόσια.

Μετά από 27 χρόνια κοινής πορείας, ο συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς και η σύζυγός του Μελίντα αποφάσισαν να βάλουν τέλος στο γάμο τους. «Μετά από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά πάνω στη σχέση μας, έχουμε λάβει την απόφαση να τερματίσουμε το γάμο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκέιτς στο Twitter, στην ανακοίνωση που συνυπογράφει και η Μελίντα.

Προειδοποιεί ο ιδρυτής της BioNTech: Η πανδημία θα διαρκέσει τουλάχιστον έως τα μέσα του 2022- Aναγκαίος ο συνδυασμός εμβολίων

«Τα τελευταία 27 χρόνια, μεγαλώσαμε τρία απίστευτα παιδιά και χτίσαμε ένα ίδρυμα που δρα σε όλον τον κόσμο και βοηθά τους ανθρώπους να ζήσουν υγιείς και παραγωγικές ζωές. Θα συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε την πίστη σε αυτή την αποστολή και να εργαζόμαστε μαζί για το ίδρυμα, όμως δεν πιστεύουμε πλέον ότι μπορούμε να προχωρήσουμε μαζί ως ζευγάρι στην επόμενη φάση της ζωής μας. Χρειαζόμαστε χώρο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας» αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.