Θυμήθηκαν τρείς μέρες μετά την καταστροφή να έρθουν για να συντονίσουν την κατάσβεση στην Δαδιά

 Θυμήθηκαν τρείς μέρες μετά την καταστροφή  να έρθουν για να συντονίσουν την κατάσβεση στην Δαδιά

Το επιτελικό κράτος της Νέας Δημοκρατίας ήρθε, αφού εδώ και τρεις ημέρες η πύρινη λαίλαπα καταπίνει ολοκληρωτικά το εξαιρετικά παρθένο πευκοδάσος της Δαδιάς.

Τρεις ημέρες μετά την έναρξη της πυρκαγιάς και ενώ καίγεται ένα από τα πιο ευαίσθητα οικολογικά δάση της Μεσογείου. Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη θυμήθηκε να έρθει να συντονίσει το έργο της κατάσβεσης, σε μία πυρκαγιά που καταστρέφει ένα πευκοδάσος ανυπολόγιστης περιβαλλοντολογικής αξίας και σημασίας.

Μετά από τρεις μέρες οικολογικής καταστροφής θυμήθηκαν να έρθουν να συντονίσουν την κατάσβεση στην Δαδιά. Τα ευχολόγια και οι υποκριτικές δηλώσεις από τους Υπουργούς Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη και τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά κατά την διάρκεια της παρουσίας τους στο συντονιστικό κέντρο Δαδιάς, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στον εθνικό δρυμό της Δαδιάς, δεν απουσιάσανε από τον πληθωρικό τους λόγο τον γεμάτο αισιόδοξα μηνύματα, σχετικά με την έκβαση της κατάστασης για την φωτιά που κατακαίει τον Εθνικό Δρυμό της Δαδιάς. Ο κ. Στυλιανίδης αρκέστηκε στα ευχολόγια, καθώς όπως είπε η Ελλάδα όλη έχει το βλέμμα της στραμμένο στη Δαδιά και πρέπει να φέρουμε το χέρος μας εις πέρας”. Βέβαια από ο,τι φαίνεται όλη η Ελλάδα είχε το βλέμμα της στην Δαδιά εκτός από τον κ.Στυλιανίδη που ήθελε τρεις μέρες για να αντιληφθεί την τεράστια οικολογική καταστροφή και αποφάσισε να έρθει για να βελτιώσει τον συντονισμό της κατάσβεσης της. Τα σχόλια δικά σας….

Όθων Παπαδάκης