• 5 Αυγούστου, 2021

Θρήνος για την 40χρονη στα Γιάννενα που “έφυγε” από κοροναϊό – Ένα μήνα πριν είχε χάσει τον πατέρας της από τον ιό

 Θρήνος για την 40χρονη στα Γιάννενα που “έφυγε” από κοροναϊό – Ένα μήνα πριν είχε χάσει τον πατέρας της από τον ιό

Θρήνος στα Γιάννενα από την απώλεια της 40χρονης Αλεξάνδρας η οποία έχασε την μάχη με τον κοροναϊο λίγες εβδομάδες μετά τον πατέρα της μετά από μάχη που έδωσαν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Η 40χρονη γυναίκα που έφυγε από τη ζωή είναι η Αλέκα Σιώζου, ανιψιά του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Βαγγέλη Αργύρη, η οποία άφησε πίσω της ένα κοριτσάκι 5 ετών και τον σύζυγό της Χρήστο. Ο πατέρας της Χαράλαμπος Σιώζος, πρώην τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Μαρμάρων του Δήμου Ιωαννιτών έχασε τη ζωή του πριν από έναν μήνα από τον ιό της πανδημίας.https://bold.adman.gr/banner?webspace=35838&iframe=yes&js=no&gennojs=yes&rnd=[timestamp]

O σύζυγος της 40χρονης με ανάρτηση στο Facebook που ραγίζει καρδιές, γράφει για τον άνισο αγώνα που έδωσε η 40χρονη – ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου – όπως αναφέρει. Στη συνέχεια αναφέρει πως η οικογένεια αποφάσισε να ανοιχθεί λογαριασμός στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούνε να πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19.

Φουρθιώτης: Νέα ανακοίνωση από τη φυλακή – Η “σπόντα” για τον πιλότο

Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου:

Από χθές η καρδιά μας ράγισε.Το χαμόγελό μας έσβησε.Ο δικός μας Άγγελος,η Αλεξάνδρα μας δεν άντεξε άλλο αυτή την άνιση μάχη.Ήθελε να βγεί νικήτρια και να γυρίσει να μοιράσει ξανά χαμόγελα απλόχερα παντού σε κάθε βήμα της όπως έκανε πάντα.
Όλους αυτούς τους δύσκολους μήνες που πάλευε ήταν ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου.Δίπλα της είχε μια ομάδα ηρώων που παλεύανε στο πλευρό της ακούραστοι,δίνοντας έναν τιτάνιο αγώνα για το κορίτσι μας.Δεθήκανε μαζί μας,με τον πόνο και τη θλίψη μας.Κάποιες φορές όμως σε όλους τους αγώνες υπάρχουν και οι ήττες.
Το κεφάλι ψηλά όμως γιατί εσείς θα δώσετε πολλούς αγώνες και θα είστε στήριγμα σε πολλές οικογένειες.
Για σας όλους τους ήρωες και για τους αγώνες που δίνετε η οικογένεια της Αλεξάνδρας αποφάσισε να ανοιχθεί λογαριασμός στη μνήμη της και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούνε να πάνε για την ενίσχυση των μονάδων αντιμετώπισης του COVID-19.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR0801713010006301010337871
Επιθυμία της Αλεξάνδρας μας ήταν η διαδικασία της αποτέφρωσης,την οποία και θα πραγματοποιήσουμε.

Οι απόψεις που δημοσιεύονται στο libre.gr είναι προσωπικές και εκφράζουν μόνο τον συγγραφέα.