• 1 Δεκεμβρίου, 2021

Θρίλερ:Το αυτοκίνητο βρέθηκε, αλλά όχι ο Τάσος Ξιαρχό – Ενεργό το κινητό του

 Θρίλερ:Το αυτοκίνητο βρέθηκε, αλλά όχι ο Τάσος Ξιαρχό – Ενεργό το κινητό του

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, έστειλε μηνύματα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια.

Στην Αστυνομία σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν έρευνες. Σύμφωνα με το LiveNews, οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του γνωστού χορογράφου όμως εκείνος, μόλις τους είδε, βγήκε έξω και εξαφανίστηκε.

Από εκείνη τη στιγμή, οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή του Μενιδίου, χωρίς ωστόσο να έχουν βρει τα ίχνη του. Μαζί με τους αστυνομικούς, τον χορογράφο ψάχνει και ο πατέρας του.

Με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του, ο πατέρας του Τάσου Ξιαρχό, μίλησε στους δημοσιογράφους. «Δε μιλάει, δε σηκώνει τα τηλέφωνα… Το τηλέφωνο μια το κλείνει μια το ανοίγει. Είναι στη ζωή τουλάχιστον» είπε μεταξύ άλλων…

Το απόγευμα της Δευτέρας (01.11) η σύντροφός του τηλεφώνησε στην Αστυνομία λέγοντας πως ο γνωστός χορογράφος θέλει να αυτοκτονήσει. Μάλιστα, έδωσε το στίγμα του στην ΕΛ.ΑΣ. έτσι ώστε να τον εντοπίσουν και να τον αποτρέψουν.

Οι Αρχές βρήκαν το αυτοκίνητο του Τάσου Ξιαρχό, όχι όμως και τον ίδιο. Μετά από λίγη ώρα, εντοπίστηκε αλλά άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να είναι σε εξέλιξη μια καταδίωξη για να βρεθεί και να αποτραπεί το ενδεχόμενο αυτοκτονίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην επιχείρηση για την ανεύρεση του χορογράφου, έχουν προστεθεί και σκυλιά της Αστυνομίας αλλά και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το Mega, ο Τάσος Ξιαρχός φέρεται να είναι υπό την επήρεια χαπιών.

Θυμίζουμε ότι από την Κυριακή (31.10), ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε στο επίκεντρο σκληρής κριτικής για ένα περιστατικό bullying. Ένα story που ανέβασε ο Τάσος Ξιαρχό στο Instagram ήταν απλά η αρχή. Σε αυτό ο γνωστός χορογράφος κορόιδευε μια κοπέλα επί της ουσίας για τα κιλά της.

Ακολούθησε γενική κατακραυγή, τόσο στα social media όσο και από καλλιτέχνες, παρουσιαστές, πολιτικούς αλλά ακόμα και πολύ καλούς του φίλους που κατέκριναν τη στάση του. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη ωστόσο η έντονη κριτική που του ασκήθηκε δεν είχε σταματημό.