• 24 Ιουνίου, 2021

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα άρπαξε τον γιο της από το σχολείο και εξαφανίστηκαν

 Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα άρπαξε τον γιο της από το σχολείο και εξαφανίστηκαν

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές της Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση ανηλίκου, τον οποίο άρπαξε η μητέρα του από το σχολείο και αμφότεροι αγνοούνται.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το “Χαμόγελο του Παιδιού”, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση, η μητέρα του 8 χρονου σήμερα το μεσημέρι πήγε να τον παραλάβει από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων, και εξαφανίστηκαν και οι δύο.

Πρόκειται για τον 8χρονο Βασίλη Χατζηδημητρίου. Ο Βασίλης Χατζηδημητρίου έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκούρο μπλε παντελόνι, σκούρα κοντομάνικη πράσινη μπλούζα τύπου πόλο, κόκκινα παπούτσια και κρατούσε σχολική τσάντα με ροδάκια.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για τη γονική αρπαγή του ανήλικου στις 2 Ιουνίου 2021 και προχώρησε άμεσα κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο”, τονίζεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με “Το Χαμόγελο του Παιδιού” όλο το 24ωρο, στην “Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις”, σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.