Θρίλερ με αγνοούμενο ηλικιωμένο στη Λαμία – Βρέθηκε το αυτοκίνητό του

 Θρίλερ με αγνοούμενο ηλικιωμένο στη Λαμία – Βρέθηκε το αυτοκίνητό του

Εντείνεται η αγωνία για τον 81χρονο Χρήστο Καλτσά, η τύχη του οποίου αγνοείται από το πρωί της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου στην περιοχή της Λαμίας.

Η οικογένειά του έχει επικοινωνήσει με τις αρχές για την εξαφάνισή του και τα τελευταία 24ωρα έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές.

Ήδη έχει εκδοθεί Silver Alert από τη Γραμμή Ζωής και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το όχημά του βρέθηκε κολλημένο στη λάσπη

Σύμφωνα με το LamiaReport το αυτοκίνητο του 81χρονου βρέθηκε σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στα χωριά Κωσταλέξι και Φραντζή, ακινητοποιημένο στις λάσπες και κλειδωμένο.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 81χρονος το πρωί της Πέμπτης είχε πάει σε συνεργείο στη Λαμία και είχε αναφέρει πως είχε πρόβλημα με το αυτοκίνητο. Όμως επειδή δεν μπορούσαν να πάνε να το πάρουν εκείνη την ώρα, από το συνεργείο του είπαν ότι θα το πάρουν το αυτοκίνητο την επομένη. Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάλληλος του συνεργείου τον μετέφερε μέχρι το σπίτι του για να μην ταλαιπωρηθεί, καθώς δεν είχε όχημα.

Από εκείνη τη στιγμή, που τον άφησαν λίγα τετράγωνα από το σπίτι του, στην οδό Αθηνών, χάθηκαν τα ίχνη του και κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί σε αυτόν τον άνθρωπο.

Το θρίλερ εντείνεται καθώς το όχημα του αγνοούμενου ηλικιωμένου βρέθηκε κολλημένο στις λάσπες.

Με πληροφορίες: CNN Greece, Lamia Report

Μπάμπης Χριστακόπουλος