• 4 Δεκεμβρίου, 2020

Θετικοί στον κοροναϊό εργαζόμενοι στον παιδικό σταθμό Κισσάμου – Σε καραντίνα τα παιδιά

 Θετικοί στον κοροναϊό εργαζόμενοι στον παιδικό σταθμό Κισσάμου – Σε καραντίνα τα παιδιά

Τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Γραμβούσας, όλα σε εργαζομένους, με τον χώρο να έχει κλείσει και την ιχνηλάτηση να είναι σε εξέλιξη.

Σεισμός στη Σάμο: Τεράστιες ζημιές – 300 σπίτια μη κατοικήσιμα, 11 σχολεία ακατάλληλα

Για την πορεία της εστίας στην Κίσσαμο μίλησε στο Zarpa Radio ο Αντιδήμαρχος Παιδείας /Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Κισσάμου, Γιώργος Χαχλάκης. Επεσήμανε ότι ο δήμος ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ υπάρχει η σύσταση για κάθε παιδί από τα 22 του σταθμού που αισθάνεται οποιαδήποτε αδιαθεσία να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Κισσάμου, ώστε να κριθεί αν χρειάζεται τεστ covid-19. Όσον αφορά στα ενεργά κρούσματα στο προσωπικό, είναι όλοι πολύ καλά στην υγεία τους, με την ελπίδα έτσι ανώδυνα να κυλήσει και η υπόλοιπη περίοδος.

Ο κ. Χαχλάκης ξεκαθάρισε ότι η εκπαιδευτική κοινότητα στην Κίσσαμο και τα Χανιά αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και σοβαρότητα το ζήτημα, ενώ αναφορικά με τους «αρνητές» της ασθένειας επισήμανε ότι «πρέπει όσοι αμφιβάλλουν ή παραπληροφορούνται να καταλάβουν ότι πρέπει τουλάχιστον να κρατούν υπεύθυνη στάση και να σέβονται τον συνάνθρωπό τους. Αυτές οι φωνές έχουν ελαττωθεί επειδή πλέον στις περισσότερες περιοχές υπάρχουν κρούσματα.»

Πηγή πληροφοριών: zarpanews.gr