• 1 Δεκεμβρίου, 2021

Θετική στον κοροναϊό η Νανά Παλαιτσάκη

 Θετική στον κοροναϊό η Νανά Παλαιτσάκη

Θετική στον κοροναϊό είναι η γνωστή δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, αν και έχει κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Νανά Παλαιτσάκη ανάρτησε μία φωτογραφία και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι θετική στον κορονοϊό. Η γνωστή δημοσιογράφος ανέφερε επίσης ότι νόσησε ενώ είναι εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις, αλλά παρουσιάζει πολύ ελαφρά συμπτώματα.

«Αγάπες είμαι θετική στον Covid αν και δύο φορές εμβολιασμένη! Τις τελευταίες 4 μέρες φτερνιζόμουνα και ένιωθα ελαφριά κόπωση. Αν δεν ζούσαμε στην εποχή του covid δεν θα έδινα καμμία σημασία. Πήγα λοιπόν να κάνω rapid και βγήκε θετικό!

Μίλησα με τον γιατρό μου και φυσικά περιμένω και τ’ αποτελέσματα της μοριακής εξέτασης για αν δει ο γιατρός το φορτίο. Να προσέχετε πάρα πολύ. Το γράφω γιατί ζω μια σχεδόν καλογερίστικη ζωή, προσέχω και αν και εμβολιασμένη, φορούσα και μάσκα τις σπάνιες φορές που βγήκα έξω και ήμουν με κόσμο. Το 2021 συνεχίζει να κάνει εκπλήξεις . ( Διάλεξα και μια καλοκαιρινή φωτογραφία, με ύφος που να ταιριάζει στην περίσταση). Για να δούμε», έγραψε η Νανά Παλαιτσάκη στην ανάρτησή της στο Facebook.