• 24 Οκτωβρίου, 2021

Θεσσαλονίκη:Εφτά προσαγωγές για την επίθεση ακροδεξιών σε μέλη της ΚΝΕ – Σοκάρουν οι μαρτυρίες

 Θεσσαλονίκη:Εφτά προσαγωγές για την επίθεση ακροδεξιών σε μέλη της ΚΝΕ – Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Σε εφτά προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στην επίθεση ομάδας ακροδεξιών σε βάρος μελών της ΚΝΕ στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα (thestival και grtimes) στη διάρκεια του επεισοδίου τουλάχιστον τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν 3 εκ των οποίων μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον 902 από την επίθεση αυτή των 15 φασιστών οι τραυματίες είναι δύο και είναι ελαφρά.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων τα χτυπήματα που δέχτηκαν τα μέλη της ΚΝΕ ήταν εξαιρετικά δυνατά ακόμη και στο κεφάλι και για αυτό το λόγο για μία δολοφονική και εξαιρετικά βίαιη και απρόκλητη επίθεση.

Ανησυχία από Διεθνή μελέτη για την εγκεφαλική φλεβοθρόμβωση μετά το εμβόλιο – Τι λέει στο libre η B. Παπαευαγγέλου για τροποποιήσεις εμβολίων

Σημειώνεται ότι η επίθεση από την ακροδεξιά αυτή ομάδα που ήταν οπλισμένη με χοντρές αλυσίδες, στυλιάρια ακόμα και taser, ενώ φορούσαν και κράνη -σύμφωνα με τον 902- έγινε κατά τη στιγμή που τα μέλη της ΚΝΕ διένειμαν έντυπο υλικό σε περαστικούς.

Θύματα της επίθεσης μίλησαν στους δημοσιογράφους για το μένος με το οποίο επιτέθηκε στην κομμουνιστική νεολαία η δεκαμελής ακροδεξιά ομάδα. «Είχαν μαζί τους αλυσίδες και τέιζερ» λέει χαρακτηριστικά η δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Μελά, ενώ καταγγέλλεται το γεγονός ότι οι φασιστικές ομάδες με ευθύνη των κυβερνώντων αλωνίζουν εδώ και μέρες στη Σταυρούπολη χωρίς να τους πειράζει κανείς.