• 17 Σεπτεμβρίου, 2021

Θεσσαλονίκη: Συρροή κρουσμάτων σε μονάδα διανομής των ΕΛΤΑ

 Θεσσαλονίκη: Συρροή κρουσμάτων σε μονάδα διανομής των ΕΛΤΑ

Τουλάχιστον 21 κρούσματα μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, εντοπίστηκαν στη Μονάδα Διανομής Δυτικής Θεσσαλονίκης των ΕΛΤΑ, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το GRTimes.gr.

Συνολικά 21 κρούσματα εντοπίστηκαν από την περασμένη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, στη Μονάδα Διανομής Δυτικής Θεσσαλονίκης των ΕΛΤΑ, στην οδό Λαγκαδά στη Σταυρούπολη, στην οποία εργάζονται συνολικά περίπου 60 άτομα.

“Τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα είχαν εντοπιστεί στις αρχές της περασμένης εβδομάδας και μέχρι την Παρασκευή 27/8, είχαν φτάσει τα 20. Σήμερα, ένας ακόμη εργαζόμενος που είχε βρεθεί αρνητικός και σε self test και σε rapid, βγήκε τελικά θετικός σε μοριακό τεστ”, ανέφερε στο GRTimes.gr ο πρόεδρος του Συνδικάτου Ταχυδρόμων Περιφερειακής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, Χρήστος Σαββουλίδης.

Όπως είπε ο κ. Σαββουλίδης, από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε το αρμόδιο τμήμα Covid, στα κεντρικά των ΕΛΤΑ στην Αθήνα και δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες αντιμετώπισης της κατάστασης, όπως η απομόνωση των εργαζόμενων που βρέθηκαν θετικοί και η απολύμανση των χώρων, προκειμένου η υπηρεσία να συνεχίζει να λειτουργεί απρόσκοπτα, χωρίς διακοπή.