Θεσσαλονίκη: Νέα επίθεση στον 11χρονο μαθητή μία μέρα μετά την σοβαρή καταγγελία του πατέρα του

 Θεσσαλονίκη: Νέα επίθεση στον 11χρονο μαθητή μία μέρα μετά την σοβαρή καταγγελία του πατέρα του

Το μαρτύριο του 11χρονου στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να συνεχίζεται. Για πρώτη φορά μιλάει το παιδί και περιγράφει τα όσα ζει μέσα και έξω από το σχολείο του…

Τα σημάδια στο σώμα του παιδιού, μαρτυρούν τα όσα βιώνει το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Η εξομολόγηση του πατέρα του, στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο, δεν έλυσαν το πρόβλημα. Οι δράστες του bullying επανήλθεν με άγριες διαθέσεις και άρχισαν να τον απειλούν. «Αν το ξανακάνει ο μπαμπάς σου, εμείς θα σε χτυπάμε» του είπαν μεταξύ άλλων. Αίσθηση προκαλούν οι αναφορές του μικρού, για τη στάση των δασκάλων. Μιλάει για αδιαφορία που ουσιαστικά αφήνει ανεμπόδιστους όλους εκείνους που θέλουν να τον πλησιάσουν για να του κάνουν κακό.
Κραυγή απόγνωσης από τον 11χρονο μαθητή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης που καθημερινά πέφτει θύμα bullying. «Θέλουν να μην έχω παρέα. Και σήμερα πάλι με χτύπησαν, γιατί έπαιζα με τάπες. Με έσπρωξαν και μου έριξαν το φαγητό. Με κορόιδευαν, μου έκαναν ερωτήσεις. Με ρωτούσαν γιατί βγήκε και τα είπε αυτά ο μπαμπάς σου. Με απείλησαν ότι αν το ξανακάνει, αν το ξαναπεί ο μπαμπάς σου μου είπαν εμείς θα σε χτυπάμε. Ένας με απειλούσε και μαλώσαμε. Μου πήρε τα γυαλιά».

Το μικρό αγόρι περιγράφει στον Focus FM τον εφιάλτη που βιώνει τα τελευταία χρόνια δυόμιση χρόνια. Όπως ακούγεται να λέει και στο βίντεο, τα έχει πει στη δασκάλα του αλλά δεν έγινε κάτι. Οι απειλές, η βία και ο εκφοβισμός συνεχίζονται όπως εξηγεί και εκτός σχολείου.

“Μετά το σχολείο, ένας κουβαλά πάνω του και μαχαίρι, μου το έδειξε. Μια μέρα, ήρθαν κοντά μου τρία αγόρια και ένα κορίτσι. Ο ένας από αυτούς μου έβγαλε την μπλούζα και με χαράκωσε μια λεπίδα. Αυτά τα παιδιά είναι ανεξέλεγκτα… την προηγούμενη εβδομάδα με κορόιδευαν ξανά. Για το σπίτι μου, ότι το σπίτι μου είναι βρώμικο και έκαναν διάφορες χειρονομίες. Μια μέρα έβρισαν ακόμη και την μαμά μου που ήρθε στο σχολείο, και την Παναγία και τον Χριστό. Μου έριξαν κάτω, μέχρι και το αντίδωρο από την εκκλησία μια μέρα”.

πηγή: Newsit.gr

Χρήστος Σταθόπουλος