• 16 Ιουνίου, 2021

Θεσσαλονίκη: Ήπιε σαμπουάν, λιποθύμησε και τελικά δικάζεται ερήμην η 54χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με το τηγάνι τον πεθερό της

 Θεσσαλονίκη: Ήπιε σαμπουάν, λιποθύμησε και τελικά δικάζεται ερήμην η 54χρονη που κατηγορείται ότι σκότωσε με το τηγάνι τον πεθερό της

Δεν παρέστη για τρίτη φορά στο δικαστήριο η 54χρονη η οποία κατηγορείται ότι το 2019 σκότωσε με τηγάνι τον 89χρονο πρώην πεθερό της.

Η κατηγορούμενη την πρώτη φορά αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπως και τη δεύτερη φορά που φέρεται ότι κατανάλωσε σαμπουάν, ενώ σήμερα το πρωί λιποθύμησε πριν τη μεταγωγή της στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο εισαγγελέας της έδρας αποφάσισε ότι είναι προσχηματική η στάση της 54χρονης και η δίκη, η οποία έχει διακοπεί δύο φορές για τους παραπάνω λόγους, συνεχίστηκε. Η κατηγορούμενη θα δικαστεί ερήμην. Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Nέες οδηγίες για όσους έχουν εμβολιαστεί και έρθουν σε επαφή με κρούσμα

Ο 89χρονος βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια πολυκατοικίας, έξω από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου διέμενε, στη οδό Αρμενοπούλου, τον Ιούνιο του 2019. Αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε ατύχημα αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών διαπίστωσαν ότι πρόκειται για δολοφονία.

Μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί βρήκαν εξάρτημα από πλαστικό χερούλι ενός τηγανιού όμως το συγκεκριμένο μαγειρικό σκεύος δεν βρέθηκε. Τελικά, προέκυψε ότι αυτό ήταν το όπλο του εγκλήματος που προκάλεσε το θανατηφόρο χτύπημα στο κεφάλι του θύματος.