• 15 Ιουνίου, 2021

Θεσσαλονίκη: “Φεστιβάλ κορoναϊού” στην Φιλοσοφική του ΑΠΘ – Εκατοντάδες άτομα και DJ (vid)

 Θεσσαλονίκη: “Φεστιβάλ κορoναϊού” στην Φιλοσοφική του ΑΠΘ – Εκατοντάδες άτομα και DJ (vid)

Πολλά ερωτηματικά προκαλούν φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύει το ThessToday.gr, από οργανωμένο κορονοπάρτι στην Φιλοσοφική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Παρασκευής, οι οποίες δείχνουν εκατοντάδες άτομα να διασκεδάζουν, χωρίς κανείς να φορά μάσκα και φυσικά χωρίς τη διατήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων.

Όπως μπορείτε να δείτε οι εικόνες θυμίζουν κάποια συναυλία με εκατοντάδες άτομα ή γνωστό φεστιβάλ της πόλης σε εποχές προ-κορωνοϊού, με τους θαμώνες του πάρτι να έχουν κατακλύσει τη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ τόσο μπροστά στην είσοδο, τόσο και στον υπόλοιπο χώρο.


Κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλον, εκατοντάδες νεαροί χορεύουν στους ρυθμούς του DJ, ενώ το «Garden Party» φαίνεται να έγινε γνωστό από ιστοσελίδες που αναφέρουν πως το πάρτι οργανώθηκε για «λόγους οικονομικής ενίσχυσης σε φυλακισμένους αναρχικούς συντρόφους, για δικαστικά έξοδα, και για ιατρικά έξοδα τετράποδου συντρόφου», και ξεκίνησε στις 22:00, σύμφωνα με την ανακοίνωση.


Στο σημείο μπροστά από την είσοδο της Φιλοσοφικής Σχολής, υπήρχε πάγκος με μπύρες και ποτά, όπου ο καθένας μπορούσε να αγοράσει ό,τι θέλει, ενώ η βραδιά κύλισε μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα που ξεκινάει η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Αν και οργανωμένο πάρτι, με ανάλογες ανακοινώσεις, ακόμη και σχετική αφίσα, η αστυνομία δεν φαίνεται να επενέβη στον χώρο του ΑΠΘ.

ΠΗΓΗ https://thesstoday.gr/