• 18 Οκτωβρίου, 2021

Θεσσαλονίκη: Έτσι αποτράπηκε η αρπαγή της 10χρονης (vid)

 Θεσσαλονίκη: Έτσι αποτράπηκε η αρπαγή της 10χρονης (vid)

Ο άνδρας που ειδοποίησε την αστυνομία και κατάφερε να αποτρέψει την απόπειρα απαγωγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, περιέγραψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, το περιστατικό και όσα είχαν προηγηθεί.

Η νέα υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανήλικης έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με όλα τα στοιχεία ο 63χρονος επίδοξος δράστης σχεδίαζε να αρπάξει το κορίτσι, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε, χάρη στην παρατηρητικότητα υπάλληλων στο καφέ που είχε δώσει ραντεβού με τη 10χρονη.

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές και είχε ως αποτέλεσμα να γλιτώσει την τελευταία στιγμή το ανήλικο κορίτσι, περιέγραψε την παγίδα που, όπως λέει, είχε στήσει ο 63χρονος.

«Ήρθε το κοριτσάκι, μαζί με άλλα δύο κοριτσάκια, πιθανόν αδερφές να του πουλήσει χαρτομάντηλα. Της είπε ότι δεν είχε λεφτά και να έρθει αύριο, και θα σου πάρω και σοκολάτες. Πήγε την επόμενη ημέρα και έγινε ό,τι έγινε.

Το κοριτσάκι τον ακολούθησε οικειοθελώς προφανώς γιατί για δύο μήνες του έδινε λεφτά και του αγόραζε σοκολάτες, ήταν εύκολα να το διαχειριστεί, αλλά δεν είχε καλό σκοπό σίγουρα…».