• 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν δουλειά και οι ανεμβολίαστοι στο «Γεννηματά» – “Αλλιώς δεν βγαίνουν οι βάρδιες”

 Θεσσαλονίκη: Έπιασαν δουλειά και οι ανεμβολίαστοι στο «Γεννηματά» – “Αλλιώς δεν βγαίνουν οι βάρδιες”

Μπορεί στο ΑΧΕΠΑ να εργάζονται μόνον οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί (με το …πορτοκαλί καρτελάκι), ωστόσο στο «Γεννηματά» της Θεσσσαλονίκης έπιασαν δουλειά και οι ανεμβολίαστοι.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων, Πέτρος Κετικίδης, αποκάλυψε ότι το τμήμα προσωπικού ενημέρωσε ότι «δεν βγαίνουν οι βάρδιες και χρειαζόμαστε άτομα».

Παράλληά, τόνισε ότι κάποιους τους πήραν τηλέφωνο χθες βράδυ, οι προϊστάμενοι των τμημάτων για να προσέλθουν στην εργασία τους, καθώς δεν… βγαίνει το πρόγραμμα!

Γιατί ο Αποστολάκης είπε τελικά όχι στον Μητσοτάκη – Το χρονικό του φιάσκο – Η νέα ανακοίνωση της Κουμουνδούρου – Μαξίμου: Δείλιασε…

«Δεν υπάρχει αναστολή, στα προγράμματα εμφανίζονται τα ονόματα των ανεμβολίαστων εργαζομένων. Ο Διοικητής μας είπε ότι όσοι δεν είναι εμβολιασμενοι δεν θα δουλέψουν, θα πάρουν ένα χαρτί από το τμήμα προσωπικού, όμως ούτε αυτοί ξέρουν κάτι», δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο «Γεννηματά».

Και πρόσθεσε: «Εκτός από αυτό, ο διοικητής μας είπε ότι ακόμη και σήμερα οι ανεμβολίαστοι μπορούν να πάνε να εμβολιαστούν -ενώ από σήμερα ισχύει ο νόμος της κυβέρνησης-, ότι όποιος κάνει μονοδοσικό, έρχεται μετά από 14 ημέρες, ενώ όποιος κάνει τα άλλα μετά από 1,5 μήνα άρα η κυβέρνηση έχει αναστείλει αυτό που μόνη της ψήφισε». Σημειωτέον, όπως επισήμανε ο Πρόεδρος των Εργαζομένων, στο «Γεννηματάς» δεν έχουν εμβολιαστεί περίπου 60-70 εργαζόμενοι.