• 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Θέση μάνατζερ προσφέρεται στον Αφγανό πρώην υπουργό που έγινε διανομέας φαγητού

 Θέση μάνατζερ προσφέρεται στον Αφγανό πρώην υπουργό που έγινε διανομέας φαγητού

Ο Σάγεντ ‘Αχμαντ Σαχ Σααντάτ ήταν γνωστός στο Αφγανιστάν ως υπουργός Επικοινωνιών, αλλά σήμερα μοιράζει πίτσα και μπιφτέκια αντί να δίνει κυβερνητικές εντολές. Εν τω μεταξύ η ιστορία του κάνει το γύρω του κόσμου και όταν την πληροφορήθηκε η εταιρεία διανομής έτοιμου φαγητού στην οποία εργάζεται, του προσέφερε μια θέση μάνατζερ.

Το 2018 ο Σααντάτ έγινε μέλος του υπουργικού συμβουλίου του διαφυγόντος προέδρου Ασράφ Γάνι, το οποίο έχει πλέον διαλυθεί. Αλλά ο υπουργός θα εγκαταλείψει το Αφγανιστάν και θα εγκατασταθεί στη Γερμανία ήδη από το 2020. Τώρα παραδίδει πίτσα και μπιφτέκια στη Σαξονία!

Όταν όμως η εταιρεία Lieferando στην οποία εργάζεται πληροφορήθηκε την ιστορία του, η οποία κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου, του προσέφερε δουλειά ως μάνατζερ. «Θα δω τι ακριβώς μου προσφέρουν και θα αποφασίσω», εξομολογήθηκε ο Σααντάτ σε δημοσιογράφο της LVZ. Προς το παρόν έχει όμως ήδη αποδεχθεί μια προσφορά εργασίας ως διαλογέας δεμάτων στην εταιρεία DHL της Λειψίας στην οποία επρόκειτο να ξεκινήσει να εργάζεται στα τέλη Σεπτεμβρίου. Η ιστορία του φαίνεται πως δεν έχει τελειώσει και θα έχει ακόμα ενδιαφέροντα κεφάλαια.