• 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Θεμιστοκλέους – Θεοδωρίδου κατά αντιεμβολιαστών – Για γιατρούς: Είναι τσαρλατάνοι, να τιμωρηθούν

 Θεμιστοκλέους – Θεοδωρίδου κατά αντιεμβολιαστών – Για γιατρούς: Είναι τσαρλατάνοι, να τιμωρηθούν

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς καταφέρθηκαν κατά των αντιεμβολιαστών και τους γιατρών που παραπληροφορούν τον κόσμο σχετικά με την πανδημία και το εμβόλιο, η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου, και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

Απαντώντας σε ερώτηση τι μήνυμα θα έστελνε στους αντιεμβολιαστές, η κ. Θεοδωρίδου ανέφερε χαρακτηριστικά «ότι δε θα έλεγε τίποτα γιατί δεν έχουν αυτιά να ακούσουν».

«Αυτό είναι ένα γεγονός και μάλιστα προσπαθούν πολλοί να πείσουν κι αυτόν που πρεσβεύει υπέρ του εμβολιασμού. Νομίζω πως τους έχουμε δώσει πάρα πολύ χώρο και αν υπάρξουν συνέπειες από τις συναθροίσεις που κάνουν για τη διαμαρτυρία, πιστεύω ότι κάποιοι θα κατανοήσουν πόσο λάθος ήταν όταν βρεθούνε στα νοσοκομεία» δήλωσε η κ. Θεοδωρίδου.

Ακόμη πιο σκληρός εμφανίστηκε ο Μάριος Θεμιστοκλέους ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους γιατρούς που κηρύττουν κατά του εμβολιασμού.

Χαρακτήρισε τσαρλατάνους τους γιατρούς που συμμετέχουν στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. Σημείωσε ότι ένας υγειονομικός είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες και είναι υποχρέωση του συντάγματος να τιμωρήσουν τους γιατρούς που αρνούνται αυτούς τους κανόνες. «Οι γιατροί που εκπέμπουν μήνυμα παραπληροφόρησης πρέπει να τιμωρηθούν».