• 26 Οκτωβρίου, 2020

Θέμα Τσακαλώτου στον “πρωινό καφέ” της Κουμουνδούρου – Αντιδράσεις στελεχών και ερωτήματα για την στιγμή δημοσίευσης του άρθρου

 Θέμα Τσακαλώτου στον “πρωινό καφέ” της Κουμουνδούρου – Αντιδράσεις στελεχών και ερωτήματα για την στιγμή δημοσίευσης του άρθρου

Θέμα των απόψεων Τσακαλώτου αναμένεται να τεθεί στην πρωινή σύσκεψη (πρωινός καφές) της Κουμουνδούρου, καθώς εκτός από την ευθεία πρόκληση στον Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσε νέο γύρο εσωστρέφειας και αξιοποιήθηκε πολιτικά από την Νέα Δημοκρατία και στελέχη της.

Προκαλεί ευθέως τον Αλ.Τσίπρα ο Ευ. Τσακαλώτος- Η ανάρτηση στο FB και η σημασία της- Θέμα χρόνου η αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ήδη αρκετά στελέχη του κόμματος όπως ο Παύλος Πολάκης και μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ διαφοροποιήθηκαν από την στάση Τσακαλώτου ενώ κάτω από το ποστάρισμά του φιλοξενούνται δεκάδες αρνητικά σχόλια για το περιεχόμενό του.

Όλα αυτά ενώ αρκετά στελέχη των «53» αλλά και της Προοδευτικής Συμμαχίας επέκριναν χθες την αναπληρώτρια τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος Θεοδώρα Τζάκρη για τον χαρακτηρισμό «απάτριδα» που επεφύλαξε στον κ. Μητσοτάκη εξηγώντας αργότερα ότι επρόκειτο για ειρωνικό σχόλιο.

Η Κουμουνδούρου επισήμως δεν έχει αντιδράσει στο άρθρο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος το οποίο σημειωτέον αναρτήθηκε αρκετές μέρες μετά την συγγραφή του και δημοσιοποίησή του στο «Ημερολόγιο του Ευκλείδη» (Tvxs) ωστόσο γεννά πολλά ερωτηματικά για την χρονική στιγμή κατά την οποία το κορυφαίο στέλεχος επέλεξε να ασκήσει ευθεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα.

Δηλαδή την ώρα που η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο για τους χειρισμούς της στην πανδημία και έδειξε απίστευτη καθυστέρηση στην αντιμετώπιση των καταστροφών στην Καρδίτσα.

Επιπλέον τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ φαίνεται πως βρήκε τον βηματισμό του μέσα από μία πολύ καλή παρουσία του προέδρου του στην ΔΕΘ και την ενεργοποίηση των αντανακλαστικών του με την επιτόπια παρουσία κλιμακίου από την πρώτη στιγμή στην πληγείσα περιοχή.