“Θέλω να τον αγκαλιάσω” λέει η κόρη του Βρετανού που συνελήφθη για το βιασμό της στα Μάλια

 “Θέλω να τον αγκαλιάσω” λέει η κόρη του Βρετανού που συνελήφθη για το βιασμό της στα Μάλια

Ως μια από τις καλύτερες ημέρες της ζωής της χαρακτήρισε η 33χρονη Βρετανίδα που έπεσε θύμα βιασμού στα Μάλια της Κρήτης την είδηση ότι ο πατέρας της δεν ευθύνεται για το βιασμό της.

Συγκεκριμένα, η Βρετανίδα, που από την πρώτη στιγμή πίστευε ότι ο πατέρας της είναι αθώος, μίλησε στην Daily Mail λέγοντας πως «είναι από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μου». H 33χρονη Τάμι δεν πίστεψε ποτέ ότι ο πατέρας της κρυβόταν πίσω από τον βιασμό της στα Μάλια.

Η ίδια, μητέρα τεσσάρων παιδιών, σημείωσε πως το μόνο που θέλει είναι να φύγει όσο πιο γρήγορα μπορεί από το νησί, ενώ τόνισε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να κάνει «μια μεγάλη αγκαλιά τον πατέρα της».

Η 33χρονη είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην Daily Mail λέγοντας πως οι ελληνικές αρχές έχουν συλλάβει λάθος άνθρωπο. Σημειώνεται πως οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του μετά το βίντεο, που διέρρευσε και διακρίνονται πατέρας και κόρη να διασκεδάζουν λίγο πριν το βιασμό της.

Ο πατέρας της Τάμι φαίνεται στο βίντεο να την προσεγγίσει επανειλημμένα κάνοντας περίεργες κινήσεις με την ίδια να αντιδρά, ενώ είναι ξεκάθαρο πως και οι δύο είναι μεθυσμένοι.

Ωστόσο, το τεστ DNA έδειξε πως ο πατέρας δεν ήταν ο δράστης του βιασμού της κόρης του.

Ο 62χρονος πατέρας της Τάμι κρατείται στις φυλακές Τρίπολης και αναμένεται να αποφυλακιστεί άμεσα.

Πηγή: newsit.gr

Χρήστος Σταθόπουλος