• 27 Ιανουαρίου, 2021

Τέσσερις στρατιώτες στον Βόλο θετικοί στον κοροναϊό

 Τέσσερις στρατιώτες στον Βόλο θετικοί στον κοροναϊό

Σύμφωνα με την ανταπόκριση συγγενικού προσώπου στρατευμένου που έφτασε στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων “Σπάρτακος”, κρούσμα Κορονοιού σημειώθηκε στην Αεροπορία Στρατού, στο Στεφανοβίκειο Βόλου. 

Πρόκειται για νεαρό Νεοσύλλεκτο στρατιώτη που είχε παρουσιαστεί πρόσφατα στη μονάδα. Ο νέος παρουσίασε συμπτώματα όταν στις αρχές της βδομάδας και ενώ βρισκόταν σε έξοδο.

Νοσηλεύτηκε σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο [άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για το Πανεπιστημιακό] όπου διαπιστώθηκε ότι νοσεί από τον νέο κοροναϊό

Οι υπόλοιποι 18 στρατιώτες που διέμεναν στον ίδιο θάλαμο μπήκαν σε καραντίνα. και υποβλήθηκαν σε τεστ, με τρεις από αυτούς να βρίσκονται θετικοί.

Στην δημοσίευσή του το δίκτυο καταγγέλει ότι τα παιδιά σε πολλές μονάδες είναι ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΑ, οι συνθήκες Υγιεινής και Καθαριότητας είναι Άθλιες για τους στρατευμένους και ταυτόχρονα οι ιδανικές για τον Κορονοιό.

Παράλληλα καλούν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να πάρει μέτρα που να εφαρμόζονται και όχι μόνο να ανακοινώνονται και καλεί τους στρατευμένους και τους συγγενείς τους να καταγγέλουν αντίστοιχα περιστατικά.

Πηγή: diktiospartakos.blogspot.com