• 28 Ιανουαρίου, 2022

Τέλος η υποκριτική για τον Παύλο Χαϊκάλη – Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

 Τέλος η υποκριτική για τον Παύλο Χαϊκάλη – Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Εγκαταλείπει την υποκριτική ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ανακοίνωσε πως θα ασχοληθεί με το χόμπι του που δεν είναι άλλο από την αστρολογία και μάλιστα θα επιχειρήσει να βοηθήσει τις γυναίκες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν.

Σάλος με την ταινία “Ξεπαρθενών” – Δείχνει ζευγάρι να συνευρίσκεται με φόντο την Ακρόπολη (vid)

Ο Παύλος Χαϊκάλης αφήνει μια “χαραμάδα” για την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι. Όπως, αναφέρει θα αναθεωρούσε την απόφασή του για αποχώρηση, μόνο εφόσον δεχόταν κάποια πρόταση για να παίξει σε παράσταση στην Πάτρα, την πόλη δηλαδή όπου γεννήθηκε.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξής του:

-Κύριε Χαϊκάλη, που αποδίδετε όλη αυτή τη μετωπική επίθεση που δέχεστε;

«Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω ρίξει μια Κυβέρνηση, γιατί έχω μια φωνή που έχει εναντιωθεί σε πράξεις εξουσίας που έγιναν εις βάρος ενός ολόκληρου κόσμου και που επιπλέον έχουν παιχτεί πολλά παραπολιτικά παιχνίδια με στόχο εμένα. Έτσι, όπως και να το κάνουμε, είχα γίνει δυσάρεστος για κάποιους. Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα δεν έχει λογική: Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουνε, άλλα γράφουνε, βομβαρδίζομαι συνέχεια από τα ΜΜΕ, συν όλα τα social media κ.ά. χωρίς να μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω. Πας να πεις μια κουβέντα και παρερμηνεύεται, αυτομάτως λοιπόν όλο αυτό το πράγμα οδηγεί σε ένα αδιέξοδο.»

-Θεωρείτε, ότι καταστρώθηκε λοιπόν από πολιτικούς κύκλους, ένα σχέδιο εξόντωσής σας;

«Ναι, μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσης μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα. Πώς γίνεται ο καταγγέλλων να έχει a priori δίκιο; Όχι, δεν έχει a priori δίκιο! Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Εντάξει, υπάρχει ένα κοινό και κάποια Media που θέλουν να παρερμηνεύουν πράγματα. Εντάξει, δικαίωμά τους. Τι να κάνουμε;»

– Νιώθετε αδικημένος από τα ΜΜΕ;

«Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς, από ποια δημοσιογραφική δεοντολογία εκπορεύεται αυτή η τακτική, να κτυπούν κάποιον επί ενάμιση μήνα και ειδικά τον Χαϊκάλη, επειδή πάει να δουλέψει; Κατηγορούμαι για κάτι; Είμαι εγκληματίας; Ακόμα και αν είχα κάνει φυλακή και είχα αποφυλακισθεί, δεν θα μπορούσα να δουλέψω για να ζήσω; Ένας άνθρωπος που ζητάει αποκατάσταση της ζωής του μετά από φυλακή, μπορεί να δουλέψει. Εγώ γιατί όχι; Γιατί τέτοιο μένος; Γιατί τέτοιο μίσος, να μην επιστρέψω στο θέατρο;»

-Θα τους κάνετε τη χάρη λοιπόν να σταματήσετε το θέατρο;

«Ναι, θα τους κάνω τη χάρη! Όχι γιατί το λένε αυτοί, αλλά γιατί το θέλω εγώ! Γιατί δεν γουστάρω! Φεύγω γιατί θέλω να παραμείνω άνθρωπος! Θέλω να πάω στη φύση και θέλω να κοιτάω ανθρώπους στα μάτια. Γιατί μπορώ να τους κοιτάω! Αυτό είναι το θέμα! Λοιπόν, αν θέλουν κάποιοι και παίρνουν μία έκφραση και την κάνουν πιπίλα στο στόμα, απάντησα και εγώ με έναν δικό μου τρόπο στα τεκταινόμενα. Δεν αντέχεται πια, όλη αυτή η κατάσταση! Δεν θέλω να συνεχίσω στο θέατρο! Θέλω να παραμείνω άνθρωπος! Αυτός είναι ο λόγος.»

-Αν σας γινόταν πρόταση από κάποιο πατρινό θέατρο, να συμμετείχατε σε κάποια παράσταση, θα επανεξετάζατε την απόφασή σας για αποχώρηση;

«Θα μπορούσα να το δω ευνοϊκά, αφού θα ήταν μια πρόταση από την πόλη στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ναι, θα ήταν κάτι που θα μπορούσα να το συζητήσω, αφού θα έχει σχέση με την πόλη που αγάπησα»

-Τι ακριβώς έγινε με τις παραστάσεις σας στην Κύπρο;

«Στη Κύπρο, η αντιμετώπιση του κόσμου ήταν ζεστή στον δρόμο. Στις παραστάσεις δεν το καταφέραμε, αλλά υπήρχε εξήγηση: Όταν βλέπεις ότι πάμε να κάνουμε μια παράσταση και αντιμετωπίζουμε μια γλωσσοφαγιά και έναν πρωτοφανή πόλεμο ενάμιση μήνα πριν. Όταν μετά πηγαίνουμε στο νησί και αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την Ελένη Φιλίνη, η οποία είναι άρρωστη στο κρεβάτι, με τον Γιάννη Φλωρινιώτη που είναι στο νοσοκομείο με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, με δύο κρούσματα κορωνοϊού από τεχνικούς στο θέατρο και με σκληρά περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού να βρίσκονται σε ισχύ στην Κύπρο, πως γίνεται μετά από όλα αυτά, να λένε ότι “το κοινό γύρισε την πλάτη στον Χαϊκάλη”; Ε, όλο αυτό δεν αντιμετωπίζεται! Εδώ μιλάμε για κακία πια! Είναι διαστρέβλωση της αλήθειας. Εδώ γίνεται ένας χαμός! Το ψέμα έχει κυριαρχήσει παντού!»

Χαϊκάλης

-Σε ποια πρόσωπα έχετε κάνει μήνυση ακριβώς;

«Έχουν βγει και έχουν αναφέρει σε ΜΜΕ διάφορες ανακρίβειες και σας το διευκρινίζω σε εσάς για πρώτη φορά: Δεν έχω κάνει μήνυση στα δύο κορίτσια με το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορεί αυτό το πράγμα να αντικρουστεί στο δικαστήριο. Έχω κάνει μήνυση στις άλλες δύο κυρίες. Και θα περιμένουμε την εξέλιξη των πράγματων.»

-Μπορεί να δούμε ανατροπές στην πολύκροτη υπόθεση δηλαδή;

«Τα στοιχεία είναι όλα υπέρ μου αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν στοιχεία που έχω καταθέσει στο Σωματείο μου, περιμένω την απόφαση του και τη δίκη που θα γίνει. Γιατί εγώ δεν κρύφτηκα πίσω από το δάκτυλό μου. Δεν είπα “έχει παραγραφεί κάτι”, για μια καταγγελία δηλαδή που έγινε 36 χρόνια μετά, σώνει και καλά. Πήγαν να κάνουν καταγγελίες εκ του ασφαλούς μετά από τόσα χρόνια. Τις καλώ εγώ λοιπόν τις κυρίες, να αποδείξουν τα λεγόμενά τους. Ναι λοιπόν, μπορεί να έχουμε και ανατροπές…»

-Μετανιώσατε έστω και μια στιγμή που γίνατε ηθοποιός;

«Όχι βέβαια, σε καμία περίπτωση. Ξεκίνησα να γίνω ηθοποιός, γιατί δεν είχα γελάσει σαν παιδί και ήθελα να κάνω τους άλλους να γελάνε. Τώρα κλείνω την καριέρα μου, κάνοντας εμένα να κλαίω… Δεν πειράζει, έτσι είναι η ζωή… (συγκινείται) Μου αρκεί, που έχω κάνει πέντε ανθρώπους να γελάσουν!»

-Δεν μετανιώσατε, ούτε που ασχοληθήκατε με την πολιτική;

«Θα σας πω κάτι: Είναι ένα μάθημα ζωής, που σε άλλες περιπτώσεις θα πλήρωνα για να το μάθω! Όχι, δεν μετάνιωσα που ενεπλάκην με την πολιτική. Έμαθα πάρα- πάρα πολλά, συνειδητοποίησα πάρα – πάρα πολλά, έχω επίγνωση πολλών πραγμάτων τώρα και αυτό με έχει βοηθήσει στο να καλυτερέψω σαν άνθρωπος. Το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό το κομμάτι της πολιτικής, παρόλο που η πίκρα που μου έδωσε είναι πολλαπλάσια από το θέατρο. Αλλά ήταν τόση η γνώση που αποκόμισα, που στέκομαι με προσοχή μπροστά σε αυτό μάθημα ζωής»

-Βιοποριστικό πρόβλημα, δεν προκύπτει τώρα για εσάς;

«Τεράστιο! Αλλά θα το παλέψω, γιατί στη ζωή μου έχω μάθει από πείνα. Θα το παλέψω, γιατί έχω μάθει να κρατάω την ανθρωπιά μου και όχι να σκύβω το κεφάλι και να κάνω πράγματα που δεν μου αρέσουν»

-Θα ασχοληθείτε με κάποιο άλλο βιοποριστικό μέσο;

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…».