• 18 Οκτωβρίου, 2021

Τέλος η σεζόν για γνωστό τενίστα λόγω παρενεργειών από το εμβόλιο

 Τέλος η σεζόν για γνωστό τενίστα λόγω παρενεργειών από το εμβόλιο

Τα συμπτώματα από το εμβόλιο για τον κοροναϊό εμποδίζουν τον γνωστό τενίστα Ζεράρ Σαρντί να ολοκληρώσει την φετινή σεζόν.

Ο Γάλλος τενίστας, Νο.73 στον κόσμο, ανέστειλε επ’ αόριστον τις αγωνιστικές του δραστηριότητες λόγω των παρενεργειών που του προκάλεσε το εμβόλιο της Pfizer.«Από τότε που έκανα το εμβόλιο (μεταξύ των Ολυμπιακών Αγώνων και του US Open), έχω πρόβλημα, δυσκολεύομαι. Δυστυχώς, δεν μπορώ να κάνω προπόνηση και δεν μπορώ να παίξω» τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) εξηγώντας πως αισθάνεται πόνους σε όλο του το σώμα.

Ο 34χρονος Σαρντί για καιρό αναρωτιόταν το τι ήταν αυτό που του προκαλούσε αφόρητους πόνους.

Κρήτη: Χαμός με ανεμβολίαστη φυσιοθεραπεύτρια – Κλειδώθηκε στο ΚΑΠΗ με τον σύζυγό της

«Πήγα να δω δυο γιατρούς, έκανα εξετάσεις, οπότε ξέρω τι έχω και το πιο σημαντικό είναι να προσέχω τον εαυτό μου.Προτιμώ να πάρω περισσότερο καιρό να αποθεραπευθώ και να σιγουρευτώ ότι στο μέλλον δεν θα έχω πρόβλημα, από το να προσπαθήσω να επιστρέψω στα κορτ το γρηγορότερο δυνατό και να καταλήξω να έχω περισσότερα θέματα. Είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω το πόσο θα κρατήσει» τόνισε ο Γάλλος.Αναφορικά με το αν μετάνιωσε που έκανε το εμβόλιο, ο Σαρντί τόνισε «δυστυχώς, τώρα μετανιώνω που το έκανα αλλά τότε δεν θα μπορούσα να ξέρω».