Τελικός Κυπέλλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το ματς Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ

 Τελικός Κυπέλλου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το ματς Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ απόψε στο ΟΑΚΑ

Στις 21:00, απόψε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει αντιμέτωπο τον ΠΑΟΚ.

Λεωφορεία με οπαδούς του ΠΑΟΚ έχουν ήδη αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη για Αθήνα ενώ η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστικούς ελέγχους.

Παράλληλα, λόγω του αγώνα η ΕΛ.ΑΣ. έχει ήδη ανακοινώσει μία σειρά από μέτρα στους δρόμους γύρω από το Ολυμπιακό Στάδιο, όπου και αναμένεται να υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και περίπου 42.000 οπαδοί.

Λόγω διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα ποδοσφαίρου Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ των ομάδων «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Π.Α.Ο.Κ.», αύριο Σάββατο 21/05/2022 στο Ο.Α.Κ.Α., θα πραγματοποιηθεί προσωρινή απαγόρευση της στάσης – στάθμευσης των οχημάτων, από την 10:00΄ ώρα έως πέρατος μέτρων και στις δύο πλευρές και ρεύματα κυκλοφορίας του κατωτέρω οδικού δικτύου περιοχής Δήμου Αμαρουσίου:

Λ. Σπ. Λούη, στο τμήμα μεταξύ των Λεωφόρων Κηφισίας και Κύμης.

Γ. Πιταρρά, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Σπ. Λούη και της οδού Αρτέμιδος.

Αμαρυσίας Αρτέμιδος, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κηφισίας και της οδού Νερατζιωτίσσης.

Λ. Κύμης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Σπ. Λούη και της οδού Νερατζιωτίσσης.

Νερατζιωτίσσης, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Κύμης και της οδού Αμαρυσίας Αρτέμιδος.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες που θα επικρατούν και δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα.

Επίσης, στο πλαίσιο του αγώνα, θα πραγματοποιηθούν οι κατά περίπτωση απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο οδικό δίκτυο περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης του Ο.Α.Κ.Α., αναλόγως των επικρατουσών συνθηκών και για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο.

Ο Παπαδάκης