• 16 Απριλίου, 2021

Τα δάκρυα της Σαλαγκούδη για τον πατέρα της και η δήλωσή του – “Μετανιώνω…” (vid)

 Τα δάκρυα της Σαλαγκούδη για τον πατέρα της και η δήλωσή του – “Μετανιώνω…” (vid)

Kαλεσμένη στο «Tik Talk» με τον Αντώνη Σρόιτερ ήταν η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στο Survivor, μια συμμετοχή που σχολιάστηκε με ιδιαίτερο τρόπο από τους θιασώτες του παιχνιδιού.

Τι την έκανε να πει το «ναι», η διαβίωση κάτω από τις δύσκολες συνθήκες του Survivor και οι επιδόσεις της στα αγωνίσματα. Η Ανθή Σαλαγκούδη αναφέρθηκε στον διαδικτυακό εκφοβισμό που έχει δεχτεί κατά καιρούς στα πικρόχολα σχόλια και τις απειλές για τη ζωή της.

Ο πατέρας της δημοσιογράφου, Γιώργος Σαλαγκούδης, έκανε παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής και μίλησε, για πρώτη φορά, για όλα όσα συνέβησαν, τις κατηγορίες προς το πρόσωπό του, αλλά και για την «σκιά» που φέρει η Ανθή ως «κόρη Υπουργού» με τη δημοσιογράφο να βάζει τα κλάματα από συγκίνηση.

Ο κ. Σαλαγκούδης αρχικά ανέφερε ότι δεν είχε έναν τέτοιο μηχανισμό για να ψηφίσει την Ανθή και να παραμένει στο Survivor, ενώ μετά τα πολλά κακεντρεχή σχόλια απευθύνθηκε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: «Κάποιες φορές σκεφτήκαμε μήπως βγει από το παιχνίδι και μετά επικοινωνήσαμε με την παραγωγή να της το φέρουν πιο μαλακά όταν βγει».

«Ένιωσα πολύ άσχημα και πολλές φορές έχω τύψεις. Καμιά φορά μετανιώνω και στεναχωριέμαι που δεν έζησα τα παιδιά μου να τα νιώσω να μεγαλώνουν. Ήμουν υποχρεωμένος να είμαι στην Αθήνα και όταν γύριζα Θεσσαλονίκη ήμουν με τον κόσμο μου στη Β. Περιφέρεια και έπρεπε να γυρίζω όλα αυτα τα χωριά. Ένιωθα πολύ άσχημα κι είχα τύψεις. Καμια φορά μετανιώνω και στενοχωριέμαι που ασχολήθηκα με την πολιτική κι ότι δεν τα έζησα τα παιδιά μου τόσο να μεγαλώνουν. Την αγαπώ πολύ κι έχει αδικηθεί. Πιστεύω ότι θα πετύχει» είπε ο Γιώργος Σαλαγκούδης. Υπήρξε βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία από το 1985 μέχρι το 2009, και διετέλεσε υφυπουργός Ανάπτυξης από τον Μάρτιο του 2004 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2006.

Η Ανθή Σαλαγκούδη είπε επίσης ότι απέφυγε να δει πολλά μηνύματα: «Έχασα την ψυχραιμία μου όταν έμπλεξαν τον πατέρα μου. Ήταν η μοναδική φορά στο Survivor που δεν μπόρεσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Δεν είχα καταλάβει τον χαμό στα social media. Το μόνο που ήθελα ήταν να μην στεναχωρηθεί η οικογένειά μου. Όταν βγήκα από το παιχνίδι ξεκίνησα με το Instagram που είναι το αγαπημένο μου. Είπα να αποφύγω να δω το Twitter. Ό,τι εμπεριέχει χιούμορ δεν με ενοχλεί. Τα προσβλητικά και τα χυδαία και κάποια απειλητικά μηνύματα είχαν φροντίσει η οικογένειά μου να τα κάνουν report».

Πηγή: ethnos.gr