• 16 Ιουνίου, 2021

Σύζυγος Καρολάιν: “Για ό,τι θέλετε να ρωτάτε την αστυνομία-Παρερμηνεύονται πολλά”

 Σύζυγος Καρολάιν: “Για ό,τι θέλετε να ρωτάτε την αστυνομία-Παρερμηνεύονται πολλά”

Σε νέες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας της συζύγου του, της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, προχώρησε ο 33χρονος πιλότος. «Ό,τι χρειάζεστε στην Αστυνομία» είπε ο 3εχρονος πιλότος, σχετικά με τη δολοφονία 20χρονης Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγικός πατέρας, σε σύντομες δηλώσεις του στο STAR, βγαίνοντας από το σπίτι του, ανέφερε πως υπάρχουν πολλές παρερμηνεύσεις στην υπόθεση, ενώ σχετικά με το γεγονός πως 13 ημέρες μετά από το στυγερό έγκλημα, ακόμα δεν συνελήφθησαν οι δράστες, απαντά πως το περίμενε.

  • «Ό,τι είναι να μιλήσετε με την Αστυνομία, γιατί παρερμηνεύονται πολλά πράγματα και εμποδίζουν την έρευνα. Ό,τι χρειάζεστε από την Αστυνομία» ανέφερε, ενώ σε ερώτηση για τη μη σύλληψη των κακοποιών, σημειώνει πως: «το ήξερα από την αρχή, δεν είναι εύκολο».

Στο μικροσκόπιο των Αρχών το «ορφανό» DNA
Δεκατρείς μέρες μετά τη δολοφονία και οι αστυνομικές έρευνες κινούνται πλέον σε τρία επίπεδα: 1ον) τα στελέχη της ΕΛΑΣ προσπαθούν να εντοπίσουν ύποτα κινητά τηλέφωνα μέσα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, το επίμαχο χρονικό διάστημα της ληστείας, 2ον) να εντοπίσουν στοιχεία για το όχημα διαφυγής των δραστών μέσα από κάμερες ασφαλείας και 3ον) να ταυτοποιήσουν τα ορφανά δείγματα γενετικού υλικού, που βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η 20χρονη Καρολάιν.

Ο 33χρονος πιλότος έχει μαζέψει τα πράγματα του και διαμένει σε άλλο σπίτι. Άνθρωποι με τους οποίους συνομιλεί αναφέρουν πως σκέφτεται σοβαρά να μην επιστρέψει ποτέ στη μεζονέτα, σύμφωνα με το Mega.