• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Συσκέψεις στην Θεσσαλονίκη για τα μέτρα στις γιορτές

 Συσκέψεις στην Θεσσαλονίκη για τα μέτρα στις γιορτές

Σειρά συσκέψεων αύριο στην Θεσσαλονίκη ενόψει της εορταστικής περιόδου με πρωτοβουλία της Πολιτικής Προστασίας καθώς αναμένεται να μεταβεί στην πόλη, ο υφυπουργός, Ν.Χαρδαλιάς.

Στις 16.30 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τους αντιπεριφερειάρχες Θεσσαλονίκης, τους διοικητές της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας, Παναγιώτη Μπογιατζίδη και Δημήτριο Τσαλικάκη αντίστοιχα, καθώς και τον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, καθηγητή Νίκο Παπαϊωάννου.

Οι εξηγήσεις του Λοβέρδου στον Τσίπρα για το “σκέφτηκα να τον δείρω” (pics)

Στις 18:00 θα συναντηθεί στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης με τον δήμαρχο της πόλης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, με συμμετοχή του αναπληρωτή Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγου Γεώργιου Δούβαλη, του συντονιστή Επιχειρήσεων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του Πυροσβεστικού Σώματος, υποστράτηγου, Σπυρίδωνα Βαρσάμη, καθώς και στελεχών του δήμου.

Στις 19.30 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στο δημαρχείο Πανοράματος με το προεδρείο της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη (δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη), τον αντιπρόεδρο Σίμο Δανιηλίδη (δήμαρχο Νεάπολης Συκεών) και τον γενικό γραμματέα, Βασίλειο Γάκη (δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης), με τη συμμετοχή του αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου.

Στις 21:00 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας, ταξίαρχο Δημήτριο Κοντογιάννη και τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Π.Ε. Θεσσαλονίκης, ταξίαρχο Νικόλαο Αθάνατο, με συμμετοχή όλων των διοικητών των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σταθμών και Κλιμακίων της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ