• 18 Ιουνίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εξηγήσεις για την μίσθωση ελικοπτέρου για την επιστροφή Μητσοτάκη απ’ την Τήνο

 ΣΥΡΙΖΑ: Ζητά εξηγήσεις για την μίσθωση ελικοπτέρου για την επιστροφή Μητσοτάκη απ’ την Τήνο

Εξηγήσεις για την επιστροφή του πρωθυπουργού από το πρόσφατο ταξίδι του στην Τήνο ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση ζητώντας να δοθούν στη δημοσιότητα «το όνομα της εταιρίας και το αντίτιμο που πλήρωσε για τη “μίσθωση”» ελικοπτέρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε δημοσίευμα του Documento που αναφέρει ότι το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει πως ο πρωθυπουργός μετέβη στο νησί με το πλοίο της γραμμής και ότι «λόγω αλλαγής στο πρόγραμμά του, μίσθωσε ελικόπτερο για την επιστροφή του».

Η Κουμουνδούρου σχολιάζει πως μετά τις μαρτυρίες πολιτών και την αποκάλυψη της εφημερίδας από το Μαξίμου «αναγκάστηκαν να επιβεβαιώσουν ότι από την Τήνο επέστρεψε με ελικόπτερο. Και μας διαβεβαίωσαν ότι αυτή τη φορά δεν ήταν στρατιωτικό ελικόπτερο ή ελικόπτερο φίλου αλλά “μισθωμένο”». 

Ευρωκοινοβούλιο: Εγκρίθηκε η πρόταση για άρση πατέντας των εμβολίων – Όχι από ΝΔ

«Επίσημες διαρροές του Μεγάρου Μαξίμου την περασμένη Παρασκευή επίμονα διαφήμιζαν ότι ο κ. Μητσοτάκης που ξεκίνησε τις τριήμερες καλοκαιρινές αποδράσεις του, μετέβη στην Τήνο με το πλοίο  της γραμμής. Λες και επρόκειτο για κάποιο κατόρθωμα που ο κ. Μητσοτάκης καταδέχτηκε να ταξιδέψει όπως οι κοινοί θνητοί» σημειώνει το Γραφείο Τύπου του κόμματος προσθέτοντας το εξής:

«Προφανώς είχαν τους λόγους τους που έδωσαν αυτές τις διαρροές, αφού με αυτόν το τρόπο ήθελαν να αποκρύψουν ότι θα επέστρεφε με ελικόπτερο. Ίσως επειδή δεν ταιριάζει στο προφίλ λαϊκότητας που μάταια προσπαθούν να του φιλοτεχνήσουν».