• 27 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Θα κάνει τα στραβά μάτια η κυβέρνηση με την Εκκλησία;

 ΣΥΡΙΖΑ:  Θα κάνει τα στραβά μάτια η κυβέρνηση με την Εκκλησία;

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την ότι αγνοεί τις εισηγήσεις των ειδικών και προχωρεί αργά σε «σκληρό» lockdown, ενώ αναρωτιέται στην ίδια ανακοίνωση αν θα κάνει τα στραβά μάτια στην Εκκλησία.

Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σημείωσε ότι «η κυβέρνηση τόσο καιρό αγνοεί τις εισηγήσεις των ειδικών για τα μαζικά τεστ, τα σχολεία, τα ρεβεγιόν, τους χώρους λατρείας.

Τώρα που οι ειδικοί προειδοποιούν πως η ζημιά έχει γίνει και προβλέπουν νέα έξαρση της πανδημίας, ο κ. Μητσοτάκης κλείνει πάλι τα πάντα κατόπιν εορτής.

Ανασχηματισμός Μητσοτάκη vs ομάδα Τσίπρα

Τα μέτρα προστασίας πρέπει να ισχύουν για όλους, ώστε να εξέλθουμε πιο γρήγορα από την κρίση. Θα κάνει ο κ. Μητσοτάκης τα στραβά μάτια σε εξαιρέσεις για την Εκκλησία;».

«Είναι αδιανόητο όταν οι πολίτες υποχρεώνονται σε ένα σκληρό lockdown, η Ιερά Σύνοδος να ζητά εξαιρέσεις. Θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία» τονίζει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής, σχολιάζοντας την απόφαση της ΔΙΣ.

«Εκεί οδηγούν οι υποχωρήσεις και η ενδοτικότητα της Κυβέρνησης και η απουσία σχεδίου για ασφαλές άνοιγμα», συμπληρώνει στην ίδια ανακοίνωση το ΚΙΝΑΛ.