• 13 Απριλίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ σε Πελώνη: Ο μόνος που χαλαρώνει είναι ο κ. Μητσοτάκης

 ΣΥΡΙΖΑ σε Πελώνη: Ο μόνος που χαλαρώνει είναι ο κ. Μητσοτάκης

Με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστ. Πελώνη, η οποία κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι διοργανώνει συγκεντρώσεις.

«Ο μόνος που χαλαρώνει με τριήμερα εδώ και ένα χρόνο είναι ο κ. Μητσοτάκης. Οι πολίτες δυστυχώς δεν απολαμβάνουν αυτό το δικαίωμα ακριβώς λόγο της πολιτικής της κυβέρνησής του», τονίζει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε την κα Πελώνη ότι ο μόνος που χαλαρώνει με τριήμερα εδώ και ένα χρόνο είναι ο κ. Μητσοτάκης. Οι πολίτες δυστυχώς δεν απολαμβάνουν αυτό το δικαίωμα ακριβώς λόγω της πολιτικής της κυβέρνησής του.

Εκτός ελέγχου ο Μπαλάσκας χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και ειρωνεύτηκε τον δικηγόρο Θόδωρο Μαντά (vid)

Αντί να συνεχίσει λοιπόν η κυβέρνηση την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ καλό θα ήταν έστω και τώρα να κάνει τα αυτονόητα, όπως η συνταγογράφηση των τεστ και η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών. Σταματήστε να κουνάτε το δάκτυλο στους πολίτες που είναι σε απόγνωση από τις αποτυχίες σας, το όργιο καταστολής και έστω για μια φορά αναλάβετε τις ευθύνες σας.

  • Η δήλωση της κας Πελώνη έχει ως εξής:

«Ύστερα από μια δύσκολη εβδομάδα και ενώ το τριήμερο αυτό ήταν ευκαιρία να χαμηλώσουν οι τόνοι και να χαλαρώσουν οι πολίτες με τις οικογένειές τους, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε 31 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Η υποκρισία της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ξεπερνά και τον χειρότερο εαυτό της. Εγκαλεί την Κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, ενώ την ίδια ώρα υποσκάπτει τις άμυνες της κοινωνίας απέναντι σε αυτή. Υπονομεύει έτσι την έξοδο από αυτή την πρωτοφανή υγειονομική κρίση. Η πλειοψηφία της κοινωνίας επιζητά κοινωνική ηρεμία, ασφάλεια και επιστροφή στην κανονικότητα.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση γίνεται για ακόμη μια φορά μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Και αποδεικνύει πώς όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις, κάνεις το μόνο που ξέρεις καλά».