• 29 Οκτωβρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει

 ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει

Mε ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολιάζει  ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. την παραίτηση του Παναγιώτη Αρκουμενέα από τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ, εκτοξεύοντας πυρά προς τον πρωθυπουργό επισημαίνοντας ότι έχει φέρει καταστροφικά αποτελέσματα στη διαχείριση της πανδημίας.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πανηγυρίζει ανά δύο μήνες για επιτυχή αντιμετώπιση του κορωνοϊού, ωστόσο, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όσους είχαν ευθύνες διαχείρισης.

«Το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι την πανδημία εκτός ελέγχου, με τη χώρα μας να είναι τρίτη σε θανάτους ανά 100.000 πολίτες στην ΕΕ εδώ και ένα μήνα, την απαξίωση των επιστημόνων που ετοιμάζονται να πάρουν σειρά και αυτοί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, την παταγώδη αποτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και μια κοινωνία βαθιά διχασμένη, μήπως και κρυφτούν οι ευθύνες τους», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ:

Ο κ. Μητσοτάκης που ανά δυο μήνες πανηγυρίζει για την «επιτυχή» διαχείριση της πανδημίας, μέσα σε ενάμισι μήνα καρατόμησε όλους όσους τη διαχειρίστηκαν με τα σημερινά καταστροφικά αποτελέσματα. Μετά τους υπουργούς Υγείας, τώρα σειρά πήρα και ο επικεφαλής των διπλών βιβλίων καταγραφών και του μπάχαλου του ΕΟΔΥ. 

Το μόνο που αφήνουν πίσω τους είναι την πανδημία εκτός ελέγχου, με τη χώρα μας να είναι τρίτη σε  θανάτους ανά 100.000 πολίτες στην ΕΕ εδώ και ένα μήνα, την απαξίωση των επιστημόνων που ετοιμάζονται να πάρουν σειρά και αυτοί ως αποδιοπομπαίοι τράγοι, την παταγώδη αποτυχία στο εμβολιαστικό πρόγραμμα και μια κοινωνία βαθιά διχασμένη, μήπως και κρυφτούν οι ευθύνες τους. 

Ο κ. Μητσοτάκης απέτυχε, όσους μπροστινούς του και να διώξει.