ΣΥΡΙΖΑ: “Η κυβέρνηση παρουσιαζόταν ότι ήθελε να ανοίξει τον Αθλητισμό, αλλά στην πραγματικότητα αδιαφορούσε”

 ΣΥΡΙΖΑ: “Η κυβέρνηση παρουσιαζόταν ότι ήθελε να ανοίξει τον Αθλητισμό, αλλά στην πραγματικότητα αδιαφορούσε”

«Ενώ επί μήνες η κυβέρνηση παρουσιαζόταν ότι ήθελε να ανοίξει τον αθλητισμό, στην πραγματικότητα αδιαφορούσε. Κωλυσιεργούσε αδικαιολόγητα, εμπαίζοντας τους ανθρώπους του Αθλητισμού» δήλωσε ο Θάνος Μωραΐτης , ενώ πρόσθεσε ότι «και στον τομέα του αθλητισμού η κυβέρνηση δεν είχε από την αρχή κανένα απολύτως σχέδιο».

Αναλυτικά η δήλωσή του Τομεάρχη Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- Προοδευτική Συμμαχία, Θάνου Μωραΐτη:

«Ενώ ο αθλητισμός επί 11 μήνες έχει “κατεβάσει ρολά” και από τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα μόνο η Super League εξελίσσεται κανονικά, o Yφ. Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης, επιχειρώντας σήμερα να διαψεύσει μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας – που δήλωσε ότι δεν έχει κατατεθεί αίτημα για επανεκκίνηση των προπονήσεων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου – εκτέθηκε για πολλοστή φορά.

Παραδέχτηκε ευθέως ότι μόλις στις 13 Ιανουαρίου υπέβαλε για πρώτη φορά αίτημα στη σχετική επιτροπή για επανέναρξη των προπονήσεων και της Γ΄ Εθνικής.

Από τον Αύγουστο η αθλητική κοινότητα ζητά την επανεκκίνηση του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα, με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Λαμβάνει όμως επί μήνες την άρνηση του κ. Αυγενάκη που ναι μεν εμφανιζόταν να νοιάζεται για την επανεκκίνηση, σκόνταφτε δε, όπως έλεγε, στην άρνηση των «ειδικών».

Αποδεικνύεται περίτρανα η πραγματικότητα.
Ενώ επί μήνες παρουσιάζονταν ότι ήθελαν να ανοίξουν τον αθλητισμό, στην πραγματικότητα αδιαφορούσαν.

Κωλυσιεργούσαν αδικαιολόγητα εμπαίζοντας τους ανθρώπους του.
Και σε αυτό τον τομέα δεν είχαν από την αρχή κανένα απολύτως σχέδιο.

Οι μάσκες, όμως, έπεσαν».

Μανώλης Δράκος