• 26 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: η κομματικοποίηση της Πολιτικής Προστασίας έχει τραγικά αποτελέσματα

 ΣΥΡΙΖΑ: η κομματικοποίηση της Πολιτικής Προστασίας έχει τραγικά αποτελέσματα

Με ιδιαίτερα σαρκαστικό ύφος σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι η μοναδική ικανότητα της κυβερνησης είναι οι επικοινωνιακές φιέστες, ενώ δεν άφησε ασχολίαστες και τις δηλώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας αναφορικά με τη χρήση του αριθμού εκτάκτου ανάγκης 112.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Εύβοια με τους νεκρούς από τις πλημμύρες συγκλονίζουν όλη την Ελλάδα.

Είναι πλέον ολοφάνερο πως η μοναδική ικανότητα που διαθέτει το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι οι επικοινωνιακές φιέστες και τίποτε παραπάνω. Οι δε δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού, Ν. Χαρδαλιά, αποτελούν μνημείο προκλητικότητας, καθώς έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι η γραμμή 112 δεν λειτούργησε για να μην υπάρξουν θύματα! Και την ίδια στιγμή, παραδέχτηκε ότι ενώ γνώριζαν για τις καιρικές συνθήκες, δεν έκαναν τίποτα προκειμένου να προλάβει τα χειρότερα.

Η κομματικοποίηση και πλήρης διάλυση της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας από την κυβέρνηση της ΝΔ έχει τραγικά αποτελέσματα.

Την ίδια στιγμή, αναδεικνύονται οι διαχρονικές ευθύνες της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην υλοποίηση των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, ο ΣΥΡΙΖΑ με τους βουλευτές και τα στελέχη του βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής.