• 8 Μαΐου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Φουρθιώτη: Τι θέλει να κρύψει ο κ. Μητσοτάκης;

 ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Φουρθιώτη: Τι θέλει να κρύψει ο κ. Μητσοτάκης;

Για “ατελείωτο θέατρο του παραλόγου” κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις δηλώσεις Χρυσοχοΐδη με αφορμή τη σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη και την ποινική δίωξη σε βάρος του για 9 αδικήματα.

“Ποιοι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του είχαν σχέσεις μαζί του και τι είδους σχέσεις ήταν αυτές; Όσο δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης, τόσο επιβεβαιώνει πως κάτι θέλει να κρύψει” υπογραμμίζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ζούμε ένα ατελείωτο θέατρο του παραλόγου: Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανακάλυψε τώρα ότι η υπόθεση Φουρθιώτη είναι «εξαιρετικά δυσώδης». Ο ίδιος που επί υπουργίας του είχαν αναθέσει σε μισό αστυνομικό τμήμα να τον φυλάει.

Οι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη θα κάνουν τα πάντα για να ξεχαστούν οι δεσμοί τους με τον κ. Φουρθιώτη, όσο αποκαλύπτονται μέχρι και καταγγελίες για συμβόλαια θανάτου. Ωστόσο το ερώτημα, το οποίο έθεσε εκ νέου σήμερα και ο κ. Τσίπρας στον κ. Μητσοτάκη, παραμένει, ένα μήνα μετά τις πρώτες αποκαλύψεις:

Ποιοι υπουργοί και στενοί συνεργάτες του είχαν σχέσεις μαζί του και τι είδους σχέσεις ήταν αυτές; Όσο δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης, τόσο επιβεβαιώνει πως κάτι θέλει να κρύψει.