• 19 Σεπτεμβρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Folli Follie: “Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους”

 ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Folli Follie: “Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους”

Σε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα που έχει ανακύψει με την υπόθεσή Folli Follie προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να κρύψουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τις αναφορές σχετικά με την υπόθεση Folli Follie, σημειώνοντας ότι :«Όλα αυτά θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους».

Εξαπολύοντας νέα επίθεσή στην Κυβέρνηση, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τονίζει ότι «με περισσότερους από 4.000 νεκρούς, την πανδημία εκτός ελέγχου και την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, η ΝΔ για να διαφύγει από τα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού».

Ντιμπέιτ Συρίγου – Κατρούγκαλου στο libre: Ελληνοτουρκικά, Σύνοδος Κορυφής, αμερικανικός παράγων

«Δυστυχώς για τη ΝΔ» συνεχίζει «το παραμύθι δεν έχει δράκο. Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί» προσθέτοντας πως «Κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της Folie Folie. Είμαστε βέβαιοι πως η Δικαιοσύνη θα ρίξει άπλετο φως και δεν θα μείνει καμία σκιά».

Και καταλήγει η ανακοίνωση: «Σε αντίθεση με τη ΝΔ που φοβάται την πρόταση για έλεγχο των δαπανών και των απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την πανδημία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να κρύψουν. Όλα αυτά θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους».