• 20 Οκτωβρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ για εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”: Έχετε πάρει διαζύγιο με την αλήθεια

 ΣΥΡΙΖΑ για εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”: Έχετε πάρει διαζύγιο με την αλήθεια

Οργισμένη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ για το άρθρο του Γ. Παπαχρήστου στα “ΝΕΑ” εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμαμτος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σξμειώνοντας ότι η ιστορική εφημερίδα έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του δημοσιεύματος που δημοσιεύεται στη σελίδα 25 της εφημερίδας αλλά έχει πρωτοσέλιδη παραπομπή, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την περιοδεία του στο Ιόνιο, έκανε και μία “μίνι κρουαζιέρα χαλάρωσης” με πολυτελές γιότ.

Αναλυτικά το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ:

Ενημερώνουμε τον κ. Παπαχρήστο, συντάκτη της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, ιδιοκτησίας του κ. Μαρινάκη, αλλά και τη διεύθυνση της εφημερίδας που επέλεξε να εκφράσει μια «ειλικρινή» απορία στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την προηγούμενη Παρασκευή 17 Ιουλίου ολοκλήρωσε τη διήμερη περιοδεία του σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά και το ίδιο βράδυ κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο του νησιού. Εκεί είχε την ευκαιρία μάλιστα, να ξεναγηθεί από την διευθύντρια του αεροδρομίου, στις νεόδμητες εγκαταστάσεις του. Στις 10.40μμ επιβιβάστηκε στην πτήση με προορισμό την Αθήνα, όπου και πέρασε το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά του. Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το πρωί, μετέβη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Κουμουνδούρου όπου και προήδρευσε συνεδρίασης του «πρωινού καφέ» με στελέχη του κόμματος.

Όλα αυτά προφανώς και τα γνωρίζουν ο κ. Παπαχρήστος και η διεύθυνση της εφημερίδας. Επέλεξαν όμως συνειδητά, για πολλοστή φορά, να αναπαραγάγουν ψέματα και συκοφαντικούς υπαινιγμούς και μάλιστα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.

Διαβεβαιώνουμε την διεύθυνση της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, την ιδιοκτησία και τον εν λόγω συντάκτη, ότι όσα ψέματα, όση λάσπη και όσες συκοφαντίες και να επιστρατεύσουν εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του Προέδρου του, δεν θα τα καταφέρουν.

Ο δημοκρατικός κόσμος άλλωστε, έχει ήδη πάρει διαζύγιο με τις «δημοσιογραφικές» πρακτικές τους, όπως, δυστυχώς, και η ιστορική εφημερίδα με την αλήθεια.

το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας: