• 23 Ιουλίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Παναγιωτόπουλου για κοροναϊό: Τι έχει να πει ο πρωθυπουργός;

 ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Παναγιωτόπουλου για κοροναϊό: Τι έχει να πει ο πρωθυπουργός;

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία μετά τη δήλωση του καθηγητή Δημόσιας Υγείας και μέλους της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κοροναϊό, Τάκη Παναγιωτόπουλου για πίεση από κυβερνητικά στελέχη για να δοθεί η εικόνα ότι «ξεμπερδέψαμε».

Η αξιωματική αντιπολίτευση, ζητά από τον πρωθυπουργό να απαντήσει στην καταγγελία του καθηγητή ζητώντας από την κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αλλά και να διαχειριστεί την πανδημία με όρους διαφάνειας, ειλικρίνειας και ρεαλισμού.


Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

Όταν ζητούσαμε από την Κυβέρνηση να σταματήσει η εργαλειοποίηση των επιστημόνων και η επικοινωνιακή βουλιμία σε σχέση με την έκβαση της πανδημίας, μας κατηγορούσε για υγειονομικό σαμποτάζ.

Τώρα που ο παιδίατρος – επιδημιολόγος, καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Τάκης Παναγιωτόπουλος κάνει λόγο για πιέσεις και μηνύματα από κυβερνητικά στελέχη περί υπέρβασης του κορονοϊού και ωραιοποίησης της κατάστασης τι έχει να πει ο πρωθυπουργός;

Πότε επιτέλους θα αποφασίσει η Κυβέρνηση να διαχειριστεί την πανδημία με όρους διαφάνειας, ειλικρίνειας και ρεαλισμού;

Χωρίς να δείχνει υπεύθυνους, χωρίς να διχάζει!

Ο ΣΥΡΙΖΑ -Π.Σ. κάνει έκκληση στους πολίτες να απορρίψουν τον διχασμό, να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Και ίσως κάποια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του σταθούν στο ύψος των περιστάσεων»