• 29 Νοεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: “Επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ, δωρεάν μαζικά τεστ και μόνιμες προσλήψεις – Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο”

 ΣΥΡΙΖΑ: “Επίταξη ιδιωτικών ΜΕΘ, δωρεάν μαζικά τεστ και μόνιμες προσλήψεις – Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο”

Σε ανακοίνωση σχετικά με τη νέα δραματική αύξηση των κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα μας προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Καλλιστώ: Ποιο είναι το πλοίο του πολεμικού ναυτικού που καταστράφηκε

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Η σημερινή ανακοίνωση κρουσμάτων, διασωληνωμένων και θανάτων δείχνει ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο. Την ώρα που το ΕΣΥ εισέρχεται σε οριακή κατάσταση με τον αριθμό διασωληνωμένων πάνω από 100, η κυβέρνηση αδυνατεί να κατανοήσει ότι δεν είναι τα πάντα επικοινωνία, ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπινες ζωές» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Είχε τον απαραίτητο χρόνο για να ενισχύσει το σύστημα υγείας και να προχωρήσει σε μια σειρά από απαραίτητα μέτρα σε όλους τους τομείς. Συνειδητά σπατάλησε το χρόνο που κέρδισε η κοινωνία. Το είδαμε στο άνοιγμα των σχολείων, στην απουσία μέτρων στους εργασιακούς χώρους, στις ντροπιαστικές εικόνες συνωστισμού εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων καθημερινά στις δημόσιες συγκοινωνίες.

Εδώ και τώρα απαιτείται η επίταξη των ιδιωτικών ΜΕΘ, η δωρεάν μαζική συνταγογράφηση των τεστ, η εμπλοκή της πρωτοβάθμιας υγείας και οι μαζικές μόνιμες προσλήψεις για τις ανάγκες του ΕΣΥ.

Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση αποτελεί συνειδητό έγκλημα απέναντι στην κοινωνία» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.