• 23 Ιουλίου, 2021

Συνήγορος Αναγνωστόπουλου: Δεν έχει κλείσει η δικογραφία – Προέκυψαν κι άλλα στοιχεία

 Συνήγορος Αναγνωστόπουλου: Δεν έχει κλείσει η δικογραφία – Προέκυψαν κι άλλα στοιχεία

Δηλώσεις μετά την ανακοίνωση πως ο συζυγοκτόνος στα Γλυκά Νερά θα πάρει τον δρόμο της φυλακής, έκανε ο συνήγορος υπεράσπισής του Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης, έξω από την Ευελπίδων. Ο κ. Παπαϊωαννίδης επανέλαβε πως κατά την πολύωρη ανάκρισή του δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινίσεις από τον ίδιο επί των θεμάτων της δικογραφίας και συγκεκριμένα, για τη στιγμή που ίδιος σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τη σύζυγό του.

«Ήταν και είναι μια ομολογημένη πράξη. Υπήρχαν και άλλα στοιχεία, που τέθηκαν υπόψιν σε επίπεδο υπεράσπισης. Η υπόθεση έχει εξέλιξη γιατί θα προσκομιστούν κι άλλα στοιχεία, προκειμένου να στηρίξουν η μη την κατάθεση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου», ανέφερε ο δικηγόρος.

Σε ερώτηση για το τι είπε ο συζυγοκτόνος σχετικά με το φρικτό έγκλημα που διέπραξε, ο συνήγορος του ανέφερε, πως «πέρα από τη συγνώμη που είναι μικρή, είπε πως μακάρι να μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω».

Ο συνήγορος επανέλαβε πως ο δράστης είπε πως ό,τι έκανε το έκανε με γνώμονα το παιδί του, ενώ επισήμανε πως «θέλει να προσφέρει ό,τι μπορεί για την επιμέλεια του παιδιού και από τις δύο οικογένειες».

«Δεν έχει κλείσει η δικογραφία, προέκυψαν ήδη κι άλλα στοιχεία για την κάμερα, που εν μέρει επιβεβαίωναν την άποψη που είχε ο εντολέας μου», κατέληξε ο συνήγορός του, προσθέτοντας πως ο δολοφόνος ζήτησε την τιμωρία του και σε επίπεδο ανακρίσεως.