• 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Συνελήφθη γιος γνωστού εφοπλιστή

 Συνελήφθη γιος γνωστού εφοπλιστή

Το μεσημέρι της Τρίτης, δύο δράστες πυροβόλησαν και ξυλοκόπησαν έναν 32χρονο Αλβανό, έξω από μάντρα αυτοκινήτων στο Περιστέρι. Μετά από καταδίωξη συνελήφθη ο γιός του εφοπλιστή Λεβεντάκη, Γιάννης καθώς φέρεται να είναι ένας εκ των δραστών.

Ο γιος του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη, είχε σχέση με παίκτρια του ριάλιτι Power of Love, ενώ και ο ίδιος είχε συμμετάσχει και σε love reality.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο Γιάννης Λεβεντάκης και πέρυσι είχε πρωταγωνιστήσει σε άγριο επεισόδιο μέσα σε μπάρ της Τρούμπας, όπου συνελήφθη αφού επιτέθηκε και έδειρε αστυνομικό

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι και όταν ο 32χρονος έβγαινε από μάνδρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου 35, δέχθηκε επίθεση από δυο αγνώστους κουκουλοφόρους, οι οποίοι βγήκαν από ΙΧ αυτοκίνητο φορώντας κουκούλες ώστε να κρύβουν τα χαρακτηριστικά τους. Και αφού ο ένας τον χτύπησε με σιδηρογροθιά στο κεφάλι και ο άλλος τον πυροβόλησε στο πόδι, στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Μετά από αναζητήσεις οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν στην Λεωφόρο Αθηνών το αυτοκίνητο μάρκας BMW, με το οποίο είχαν διαφύγει οι δράστες. Ωστόσο, ο οδηγός δεν σταμάτησε και ξεκίνησε καταδίωξη η οποία και τελείωσε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω.

Οι άνδρες της ασφάλειας αμέσως πέρασαν χειροπέδες σε οδηγό και συνοδηγό, ενώ στο αυτοκίνητο βρέθηκε μια σιδερογροθιά, χιλιάδες ευρώ και σφραγίδες της ναυτιλιακής εταιρείας του πατέρα του Γιάννη Λεβεντάκη.