• 1 Αυγούστου, 2021

Συνελήφθη 32χρονος για την δολοφονία στον Άγιο Σώστη

 Συνελήφθη 32χρονος για την δολοφονία στον Άγιο Σώστη

Ένας άνδρας 32 ετών συνελήφθη για το φόνο που είχε γίνει τον Ιανουάριο στον Άγιο Σώστη και θεωρούνταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. 

Απ΄ότι δείχνουν τα στοιχεία είχε προηγηθεί διαπληκτισμός ανάμεσα σε δράστες και θύματα στην οδό Τιμοκρέοντος μετά από ραντεβού και στη συνέχεια έπεσαν οι πυροβολισμοί στην καφετέρια.

Δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι δυο 32χρονοι ενώ στην ίδια υπόθεση κατηγορείται και 31χρονος για υπόθαλψη εγκληματία. 

Κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν οικονομικές διαφορές που είχε ο 32χρονος με το γιο του θύματος με τις πληροφορίες να λένε ότι είχαν προκύψει από διακίνηση ναρκωτικών. «Στην αρχή τα θύματα δεν έλεγαν για τις οικονομικές διαφορές που δεν ήταν παραπάνω από 500 – 600 ευρώ. Στη συνέχεια όμως αναγκάστηκαν να ομολογήσουν την πράξη τους» λέει αστυνομικός της Ασφάλειας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν από τους δυο εκτελεστές και τον οδηγό του αυτοκινήτου. Ο τρίτος δράστης, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά, φαίνεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. 

Κορυφώνεται η αγωνία για την 29χρονη στην Κρήτη – Ποια είναι η Βιολέτ Γκιγκανό

Όμως φαίνεται ότι οι συλληφθέντες τραβούσαν εύκολα το όπλο. Τον περασμένο Μάρτιο δεν δίστασαν να πυροβολήσουν έναν 41χρονο στην παραλιακή λεωφόρο, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου και στη συνέχεια να προσπαθήσουν να τον βάλουν μέσα στο αυτοκίνητο τους. Το θύμα αντιστάθηκε και οι σφαίρες τον βρήκαν στην πλάτη και το πόδι.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, εκείνο το βράδυ τους έδωσε κάποια χρήματα από εμπόριο ναρκωτικών, που άλλοι τα χρωστούσαν στους «σκληρούς» της συμμορίας. Παρά το γεγονός ότι τα πήραν στα χέρια τους, εκείνοι ήθελαν να τον αρπάξουν και τελικά τον πυροβόλησαν. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.