• 30 Νοεμβρίου, 2021

Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ – Έναρξη στις 10.30 με ομιλία του Αλ. Τσίπρα

 Συνεδριάζει σήμερα η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ – Έναρξη στις 10.30 με ομιλία του Αλ. Τσίπρα

Συνεδριάζει σήμερα Σάββατο 23/10 η Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Ξενοδοχείο Wyndham (Μεγ. Αλεξάνδρου 2, Μεταξουργείο) .

Οι εργασίες της συνεδρίασης θα ανοίξουν στις 10.30 με ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου είχε προτείνει τη διεξαγωγή του 3ου συνεδρίου μετά από τρίμηνη καμπάνια και πολιτική και οικονομική εξόρμηση με εγγραφή νέων μελών και προγραμματικές περιφερειακές συνδιασκέψεις ανοιχτές στις τοπικές κοινωνίες.

Πιο συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας εισηγήθηκε :

1. Τρίμηνη εξόρμηση και πολιτική καμπάνια εγγραφής νέων μελών, καθώς και διεξαγωγή περιφερειακών συνδιασκέψεων, ανοιχτών στην κοινωνία, σε όλες τις περιφέρειες, με στόχο την εξειδίκευση των προγραμματικών μας θέσεων για κάθε περιφέρεια.

2. Σύγκληση της Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης το ερχόμενο Σάββατο 23/10, προκειμένου να αποφασίσει τη σύγκληση του 3ου Συνεδρίου καθώς και τη συγκρότηση:

– Της Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

– Της Επιτροπή Απόφασης

– Της Επιτροπή Καταστατικού

Ως προς το χρονοδιάγραμμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πρότεινε:

– Η εξόρμηση για εγγραφή νέων μελών να ξεκινήσει άμεσα και οι λίστες των μελών που θα λάβουν μέρος στην εκλογή συνέδρων να κλείσουν στις Οργανώσεις Μελών και στον isyriza, στις 15 Ιανουαρίου 2022.

– Από τις 10 ως τις 14 Φεβρουαρίου να γίνουν οι εκλογές στις ΟΜ των αντιπροσώπων του 3ου Συνεδρίου.

– Το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να πραγματοποιηθεί στις 24-27 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.