• 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Συναυλία εν κινήσει, από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη (video)

 Συναυλία εν κινήσει, από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη (video)

Τα πιο ωραία λαϊκά …πάνω σε φορτηγά, τα τραγούδησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, στους δρόμους της Αθήνας.

Με σκοπό να στείλει το δικό της αισιόδοξο μήνυμα και να ευχηθεί χρόνια πολλά στον κόσμο και σημείο εκκίνησης την Τεχνόπολη στο Γκάζι, η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ανέβηκε πάνω σε ένα φορτηγό, έπιασε το μικρόφωνο και πέρασε απ’ όλα τα στενά και γειτονιές της Αθήνας.

Νωρίτερα, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη τραγουδίστρια, μπροστά από το όχημα με το μήνυμα «Στον δρόμο με Αγάπη». «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!» 

Το φορτηγό στάθηκε μπροστά από νοσοκομεία αναφοράς όπου γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη με την πανδημία του κορoνοϊού. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που το φορτηγό έφτασε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και η αγαπημένη τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Σωτηρία της ψυχής». «Μένουμε σπίτι παραμένουμε αισιόδοξοι. Να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, χαρά, ενθουσιασμό κέφι. Ένα φορτηγό γεμάτο τραγούδια γεμίζει την πόλη. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κ. Πρωτοψάλτη και την ομάδα της. Θα κάνει τον γύρο όλης της Αθήνας. Θα σταθεί στα νοσοκομεία, στον Ευαγγελισμό, το Σωτηρία. Είναι και αυτός ένας τρόπος να πούμε ένα ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δίνουν τη μάχη για εμάς» έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Gepostet von Alkistis Protopsalti Official am Samstag, 25. April 2020