• 20 Ιουνίου, 2021

Συνάντηση Σακελλαροπούλου με Τσιόδρα: Πιστή εφαρμογή των μέτρων – Κρίσιμες οι προσεχείς εβδομάδες

 Συνάντηση Σακελλαροπούλου με Τσιόδρα: Πιστή εφαρμογή των μέτρων – Κρίσιμες οι προσεχείς εβδομάδες

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε σήμερα με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος την ενημέρωσε διεξοδικά για την εξέλιξη της πανδημίας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου  ζήτησε από τον κ. Τσιόδρα να μεταφέρει τις θερμέςbευχαριστίες της τόσο στα μέλη της επιτροπής για την αντιμετώπιση της πανδημίας, όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες καταβάλλουν  ηράκλειες προσπάθειες για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς κρίσης.

Τζανακόπουλος-Γεροβασίλη στο “Σωτηρία”: Μονάδες ΜΕΘ δεν είναι λειτουργικές

Μετά την ενημέρωση που είχε, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισημαίνει την απόλυτη ανάγκη της πιστής εφαρμογής των μέτρων που αποφασίζονται, καθώς είναι ο μοναδικός δρόμος για τον περιορισμό των κρουσμάτων Covid-19. Η αναπόφευκτη κούραση, οι αμφιβολίες και πολύ περισσότερο η αδιαφορία και οι ψευδείς ειδήσεις, δεν επιτρέπεται να θολώνουν τη στάση μας απέναντι στον επικίνδυνο αυτόν ιό. Οι εβδομάδες που έρχονται είναι κρίσιμες για όλους μας. Τόσο η Πολιτεία όσο και οι πολίτες, έχουν υποχρέωση να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να αναχαιτισθεί η πανδημία και να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν η κοινωνική ζωή στην ομαλότητα.